Uzun süredir arayışında olduğum orjinal ve güzel bir hediyeyi sonunda buldum. Herkes kolye,incik boncuk alıyor,esasında bunların manen hiç bir değeri yok. Sevgilinize verdiğiniz değeri maddiyat ile anlatmak istiyorsanız o sizin bileceğiniz iş tabii ki ama bu hediye her bayanın çok hoşuna gidecek bir şey bence.

İlk etapta fotoğraflarımızı bastırıp bir albümde toplamayı düşünüyordum ki o ara Fotokitap adı altında yeni bir bölüm gördüm. Daha sonra internette detaylı olarak araştırdığımda çok güzel bir hediye olduğunu anladım.

Öncelikle siteden,Fotokitap programını indiriyorsunuz. Sonra programı açarak; tüm fotoğraflarınızı çok farklı kolajlarda bir arada derleyebiliyorsunuz. Kendi yaptığım kitaptan bir kaç örneği aşağıda sundum. Aslında yeni sevgililer için pek iyi bir seçenek olmasa da uzun ve köklü ilişkiler için çok güzel bir hediye. En azından ileride beraber bakıp gülümseyeceğiniz hoş bir hatıra etkisi yaratacaktır.

Bunun yanısıra hepimiz web ile ilgilenen insanlar olduğumuzdan ötürü yapmamız gereken işlemleri seri bir şekilde tamamlayabiliriz. Bunun yanında photohop bilginizin olması da resimlerin üzerine daha güzel yazılar yazmanızı sağlayacaktır.

Fiyat konusunda gelince,ben bir sürü fotoğrafımı koyduğum en yüksek kaliteli baskı 40 lira civarı tuttu ama sitenin üstünde %40 indirim kodu var. Onunla beraber epeeey uygun bir şekle gelecektir diye düşünüyorum.

Bu arada sözkonusu oluşumla ve siteyle bağlantım yok,sadece fikir çok hoşuma gitti (:

Site adresi: www.fotokitap.com.tr