datateknoloji ile daha önce çalıştım artık çalışmıyorum ayın 11 inden sonrada ilişiğimi tamamen karşılı olarak kesilecektir. Benim halen daha anlamadığım şu hosting şikayetleri bölümü incelendiğinde datateknoloji ile onlarca şikayet varken halen daha başkaları suçlu bulunuyor yaa onu anlamıyorum. Ayrıca datateknolojininde firma olduğuna falan inanmıyorum. Inanmama nedenlerim;
firma olsalar yazdıkları telefon numarasına birileri çıkar(her zaman diliminde aradım ulaşamadım)
firma olsalar belirttikleri fax adresine denemek için fax geçtim fax sinyali alamadım...
Firma olsalar müşterilerinin faturalarını adreslerine gönderirler(ki o kadar istememe rağmen gönderilmedi sabır ediyorum türkiyeye döndüğüm gerekli yollara başvuru yapicam)
firma olsalar müşterilerinin görüşlerini dikkate alırlar bir çok sitemde sahiplenme sorunları vardı çözülemedi...
Vs vs vs
bir arkadaşım demiş -rep verenler var diye. Bende buraya ilk konu açtığımda bir çok kişide bana - rep vermişti o zamanda söylemiştim doğrularu söylemek -rep vermekse bu forumun tarafsızlığıda tartışılır...
şimdi yine çıkıp diyecekler okan iyidir datateknoloji iyidir... Bana göre yaşadıklarımla datateknoloji iyi bir firma değildir. Inanmayanlar yaşasınlar görsünler...
Saygılarla...