abacus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar : O direk turkce ceviri yaptiginiz kisimlar ingilzcenin turkiceye tam uyarlanamamasi ile alakali onu acik konulardir.Hic bir verimerkezi sizin kernelinizi update etmek , windows 2003 'unuzu guncellestirmek , httpd.conf 'unuzu optimize etmek , php derlemek zorunda degildir.Kisacasi kendi keyfiyetiniz dogrultusunda 1 islem yaptirmak istiyorsaniz bunun bedelini odeyeceksiniz , bu 3$ secenegini amator kullanicilar rahat edip sistem konusunda sıkıntı yasamalasinlar diye konulmus 1 secenek , zira bu secenekten bazi zamanlar yararlanmakta fayda goruyorum , cunki o secenekle ticket'a baglanan CSA 'lar , oldukca bilgili deneyimli , tabiri caizse kendini asmis sertifikali kimseler , bilmedigimiz durumlari ogreniyoruz :=)
iyi calismalar.
Zorundadır falan demiyorum arkadaşım zaten maksat hangi firmanın ne yaptığını ne yapmadığını konuşmak ki insanlar faydalansın, ona göre seçsin, sunucu yönetimini bilmeyen biri için softlayer uygun olmayabilir mesela, veya bir management firması ile anlaşması gerekebilir. Bunun yanında daha tecrübeli kişiler için softlayer çok daha iyi bir seçim olabilir. Sanki bu hizmetleri ücretsiz yapmadığı için softlayerı kötülüyorum gibi davranıyorsun ben zaten softlayerla çalışıyorum ve çok memnunum Her firmanın destek kapsamı farklıdır herkes ona göre yapar seçimini. Ben softlayeri seçtim, sizde öyle, ama başkasına uymayabilir sonuçta.