estranged adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz doğru olabilir zira ne ücretsiz ticketindan nede ücretli ticketinden açtım şimdiye kadar o yüzden portaldaki ticket sayfasında kendi belirttikleri bilgileri doğru kabul ederek konuştum. Aşağıdaki metni softlayer ticket sayfasından kopyaladım. Burada yazanlara göre sadece 3. parti yazilimlara değil sunucuyla otomatik kurulan cpanel/php/apache vs konularda da ücretli ticket açmak gerekiyor(muş) Önceki çalıştığım datacenterların ücretsiz desteğine bu konular dahildi mesela.

Merhabalar : O direk turkce ceviri yaptiginiz kisimlar ingilzcenin turkiceye tam uyarlanamamasi ile alakali onu acik konulardir.Hic bir verimerkezi sizin kernelinizi update etmek , windows 2003 'unuzu guncellestirmek , httpd.conf 'unuzu optimize etmek , php derlemek zorunda degildir.Kisacasi kendi keyfiyetiniz dogrultusunda 1 islem yaptirmak istiyorsaniz bunun bedelini odeyeceksiniz , bu 3$ secenegini amator kullanicilar rahat edip sistem konusunda sıkıntı yasamalasinlar diye konulmus 1 secenek , zira bu secenekten bazi zamanlar yararlanmakta fayda goruyorum , cunki o secenekle ticket'a baglanan CSA 'lar , oldukca bilgili deneyimli , tabiri caizse kendini asmis sertifikali kimseler , bilmedigimiz durumlari ogreniyoruz :=)

iyi calismalar.