Alıntı
Birde avrupada olsa hepsini softlayera aldırırdım demişsiniz merakımdan soruyorum bunun sebebi nedir? Ping süresi mi? Web hostingde ping bu derece önemli mi eğer konu ping ise?
Bu sorunuzun cevabı zaten bir önceki mesajlarımda var.
Alıntı
Örneğin leaswebde 3050 işlemcili 1 GB ramlı bir server 49 euro iken, aynı server softlayerda 159$
Öncelikle 30 euro sürekli KVM taktırma ücretini üstüne ilave edelim + 5 euro ek ip ilave edelim 80 euro yapıyor daha bir çok etkenden bahsetmeden. tabi leaseweb den aldıgınız 3050 nin tam özellikleri serisinide söyleseydeniz daha çok yardımcı olabilirdim. Ancak DELL oldugunu var sayıyorum Softlayerdeki HP sırf bunun arasındaki farkı size örneklemek istersem Leasweb de xeon 3210 dell 4gb olan 75 euro ancak HP olanı 120 euro yeterince teknoloji farkı oldugunu görebiliyoruz arasında.
Birde leaseweb in bu fiyatları genellkle buradaki bayi arkadaşların verdigi kendi sitelerinde farklı fiyatlar var.
Şimdi gelelim profosyonellik durumuna.
Softlayera destek ticketi açın 2saati geçmez bende 15dk yi geçtigini görmedim.
Leaseweb de hafta sonu kimi bulabilirsiniz? Kimseyi.
Leaseweb size her konuda destek vermez, para para para der.
Leaseweb de bir donanım bozulsun 2 günden aşagı degiştitiremezsiniz.
Leasweb in kısmen bayisiyiz 2 gündür stok bilgisi gelecek.
Leasweb kabin için teklin 1 haftadır gelecek.
Diğer bir konuda Leaseewb in hattının kaç gündür problemli oldugu yazılıyor.
Tabi 50 60 euro sunucu bütçesi olanlar için mükemmel bir yer Leasweb.
Ancak kimse leaseweb ile Softleyeri yanyana koymasın. 10 numara softlayerse 3 numara Leasewebtir. Biri gelse Rapidswitch dese 10/6 oranında kıyaslama yapabilirim. Ancak Leaseweb in ne oldugu belli ucuz oldugu icin herkez kullanmakta.
Kaliteden ne anladıgımızı anladıgımız sürece hizmet kalitemizi yükseltebiliriz.