Benim anlamadığım şey de şu:
Bu konu ne zaman gündeme gelse malum birkaç programcı arkadaş hemen hemen hep aynı yorumu yapıyor.
Ya "15.000 TL'den aşağı olmaz", ya "bu kadar bütçeniz yoksa boşuna uğraşmayın", ya da "yazarız ama şunlar şunlar olur".
Arkadaşlar, bu kadar maharetli programcılarsınız madem, neden sağa sola laf yetiştirip, akşama kadar forumda yazılan bu tip mesajlara cevap vereceğinize, oturup adam gibi bu istenilen oyunları yazıp, makul bir fiyata her talep edene satmıyorsunuz?
Cevap bekliyorum.
Aslında yanıtı biliyorum. Yapabilecek olsanız, çoktan yapardınız. Hep laf, hep laf. Bir sürü mazeret bulup, sıralayacaksınız. "Yok efendim, tek kişiyle uğraşmak çok kişiyle uğraşmaktan iyidir", "yok kişiye özel olmalı" falan filan. Niye bu bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz da bir şeyler üretip, satıp, para kazanmıyorsunuz?
Ben Türk insanındaki potansiyelin farkındayım. Maalesef, bu potansiyel gerektiği gibi kullanılmıyor. Lütfen çok çalışalım, hem de bu kriz ortamında.
Saygılarımla,
Kardeş kimse 1 kaç ayını harcayıp belki 1-2 bin liraya satarım diye bole bişey yazmaz. Bence çok saçma bi yorum yapmışsın. Benim bunu yazmam için oturup 2 ayımı harcamam lazım bu aradaki masraflarımı kim karşılayacak. Sen masrafları karşılayacaksan oturup yazalım. Biraz makul düşünün lütfen...