ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu hatayı nedense çok kimse yapıyor : şu ; Softlayer pahalı fiyat farkı derken? Neresi pahalı softlayerinki? 5000 serisi makinalardan kaç tane var Leaseweb türü yerlerde? xeon 3210 , xeon L5410 ee 3 tane daha sayarmısınız? Softlayer ekonomik. Softleyer datacenter Avrupada olsa bir tane makina bırakmaz tüm sunucularımı oraya alırdım.
Kısacası benim gördügüm en düzgün datacenter birincisi softlayer.com ikincisi nac.net hizmet istiyorsanız parasını verecek hizmeti alacaksınız.
Evet leaseweb'de softlayerda olan sunucuların hepsi yok belki ama olanları karşılaştırırsak oldukça büyük fark var yinede.. Örneğin leaswebde 3050 işlemcili 1 GB ramlı bir server 49 euro iken, aynı server softlayerda 159$

TL olarak kabaca 165 TL lik bir fark yaratıyor.. Az mı?

Birde avrupada olsa hepsini softlayera aldırırdım demişsiniz merakımdan soruyorum bunun sebebi nedir? Ping süresi mi? Web hostingde ping bu derece önemli mi eğer konu ping ise?

Benim düşünceme göre kişisel sitelerinizi host ediyorsanız vs softlayer'a o kadar para ödemek gereksiz bir harcama olabilir.

Ama softlayer'ın virtual datacenter gibi özellikleri genişlemeye yönelik hosting firmaları için oldukça güzel şeyler.