Biz göz yumsak da, telekominikasyondan bir uyarı gelirse kapatmak zorunda kalırız. tabi böyle bir durumda içeriği temizleyip hosting hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz veya domain değiştirebilirsiniz, yedeklerinizi de her zaman alabilirsiniz.