dostum
c/c++
delphi 7
asp
assembly
visual basic 6
c#
visual basic.net
fln fln 7 programlama dili biliyorum C++ ilk öğrendiğim dil oyun programlama yapacasan
c++ ogren derim
ancak oyun değil web ya da windows programlama yapcam dersen c# derim kesinlikle neden:
java nın ve c++ nin güzel özelliklerinin bir birleşimi
java ya da .net öğren derim neden?
coklu dil işletim sistemi desteği var cünki..
nasıl yani?
bir kez yaz solarıste calıssın
windowsda calısın (tüm sürümlerinde geçmiş sürümlerde de gelecektekilerde de)
linuxta calıssın..
bu konuda ben java programlama bir arkadsla aynı kurstayım (dotnet kursu)
kesinlikle .net tavsiye ederim
vb.net ya da
c#.net
.net in güzel yanı(java da var mı bilmiyorum) aynı dili kullanarak hem web hem windows programlama yapabilirsin.
birde su var ki hangisini bildiğinin hiç ama hiç önemi yok neden ben c++ ogrendim konya da okulda sonra diger dillleri ogrenmem kolay oldu aa bu bunda böyleymiş aa bu bunda söyleymiş vs diyerek cuk oturuyor kavramları degilde kullanış sekillerini öğreniyorsun ki o da hemen oluyor... programlamasından en zevk aldıgım dil visual basic 6 di neden degisken tanımlama derdi birsey yok bi garip acayip rahat bir dildi ..
misal stringi integere cevircem sunu buna cevricem derdi yok cuk atıyorsun harika bişi

ama sonradan bu ufak ayrıntı cok önemsiz gelmeye başladı
.net dillerini öğrenirsen ms in sınavlarına girersin bilgini belge ile de taçlandırırsın.
fln fln..
bilge adamı bilmiyorum ben ankarada netsoft da aldım eğitimi ms gold partnerdi.. ben ta kayseriden "Selcuk Özdemir" için gittim oraya cok ama cokta faydasını gordum kisisel grubu bıraktı sadece kurumsal eğitim veriyor su anda o yüzden onu tavsiye edemem.. ama ilginç bir deneyimim oldu ne dersen
kayseride bilge adama gitmiş biri "bilge adama gittim" bilgisi ile ayda 400tl ye kur veriyordu kişi bası

kitaptan fln biraz zor dostum bu işi birinden öğrenmek cok ama cok daha hızlandırıyor insanı (kariyer basamaklarını 3. er beser cıkıyorsun..)
imkanın varsa git derim kursa (ciddi bir kursa)
ve ingilizcen iyideğilse herseyden önce onu hallet cunki ingilizcen ve temel programlama bilgin olduktan sonra
msdn.microsoft.com senin en büyük kaynagın olur..