masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha çözülmedi
faruksal , denen ... terbyesiz bana yapabileceğini söyledi anlaştık reklamını eklemen karşılığında . bende ekledim reklamı 1 ay salladı beni bugfün konuştuk fes edelim annlaşmayı dedi benden domain istedi vermeyince sitemi hacklemekle tehtid etti. had sıkıyosa öyle bşiey yap. bakalım o zaman adaletten kaçabiliyomusun. arkadaşlar hackerları şikayet edebileceğimiz bir telefon adres vs biliyomusunuz ?. faruksal arkadaşı şikayet edicemde ..
Bak dostum;
1.'si,Ben seni öyle bir şeyle tehdit etmedim.
2.'si,1 ay değil yaklaşık 2 hafta sonra fes ettik bu anlaşmayı.
3.'sü,istediğim şartlar gerçekleşmezse ben de salak değilim galiba kendimi yorayım.
4.'sü,beni karalamaya çalışma,bu mevzuda asıl terbiyesiz sen oluyorsun.
5.'si;r10
şikayet etme merkezi değil webmaster forumudur,burayı lütfen kendi layıksız,yakışıksız,pis,sahtekar ve yalancıl emellerine aracı etme.
6.'sı;aramızda konuştuklarımızı sen biliyorsun,ben de biliyorum;böyle yaparak çok komik duruma düşüyorsun,lütfen iftira atma.
Bundan sonra dediklerine daha dikkat et;beni karalamaya kimsenin hakkı olamaz;hatta senin hiç mi hiç hakkın yok!Yanlış bir şey yaptığım zaman gelirsin özelden söylersin;ancak yanlış bir şey de yapmadım.Çünkü sunduğum koşulları yerine getirmedin.Sen temanın yapılmasında istekli olmazsan benim yapabileceğim bir şey yok kusurabakma.Daha fazla da uzatmak istemiyorum..