Merhaba arkadaşlar.
Web Hosting, Reseller Hosting, Bayi-Reseller Hosting, Radyo Hosting, Dini site, dini radyo, islami site, islami radyo, vps, Web Hizmetleri, Web Dizayn, Grafikerlik, Banner Tasarım, Kurumsal Kimlik, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayıt, Domain kesinlikle *********** ve hırsızdır.
Kesinlikle uzak durun, siteniz var ise hemen taşıyın.
Bir arkadaşımın internet sitesi vardı
www.netsayfam.net adında.
Arkadaşım hem hostunu hemde domaini onlardan almıştı.Domainin ve hostun süresi bitmeden önce 50 ytl para gönderek hem domaini hemde hostu uzatmak istedi.Parayıda gönderdi.Para gittikten sonra adamlar kayıplara karışrı, msn online lar ama yazdıklarımızın hiçbirne cevap vermediler.Sonuç ne oldu derseniz domaini başkası aldı.Host kapalı.
Bende bir sitemi onların hostunda barındırıyordum.Fakat bir gün banwith limitim doldu bende msn de konuşarak limitin arttırılmasını istedim gerekli ücreti yatırdım sonuç ne derseniz sonuç aynı hiçbir hareket yok.
Sonuç olarak paralarımız haram olsun o *********** ve hırsızlara.
Hostumun bitmesine 6-7 kalmasına karşın ondanda feragat ederek başka bir hosta taşındım.O paralar o kadar yüksek meblalar değil ama ortada bir emek harcanmış proje oluşturulmuş onlarda gitti.
Burdan sesleniyorum yüzünüz varsa gelin bu konuya yazın...!!!