Polemik için yer arayıp kendinizi küçük düşüreceğinize, yazımı okuyun. Atatürk'ü sevmeyen kişilere hitaben yazdım ben o yazımı. Kusura bakma ama, mesajından anlaşılan şey de buydu. Sen benim vatanıma milletime dinime verdiğim değeri bilmeden bu tip bir yorum yapamazsın. Sadece birilerini ezip kendini üstün göstermek, egolarını tatmin etmek için yazıyorsun. Bunun için kullanılan kelime de "gocunmak"tır. Madem o kadar değer veriyorsun atana vatanına milletine, gocunacağına açıklarsın ne demek istediğini.
yuh artık,1 kere forumda kimse ben sevmiyorum demedi insanlar derdini anlatmaya calısıyorlar seven sevsin sevmeyen sevmesin diyorlar ama sen ve diğer arkadaslar - rep verip (umrumda değil) üzerimize oynuyorsunuz sonra polemiği yaaratan ben mi oluyorum!
ne söylemeye calıstığımı ilk verdiğim cvp da söyledim alıntı yapıyorum birazcık anlayısın varsa anlayacaksın.
Alıntı
atatürk'e yaptıklarına saygım sonsuz, saygı duymamak için deli olmak gerek ama ilah gibi sevenlere de şaşırmıyor değilim. eğer inancı olan biriyseniz atatürk'ün bir vesile olduğunu aklınızda bulundurun bu işin öbür tarafı da var. peygamber efendimizin istanbul için fetheden asker ne güzel asker fetheden komutan ne güzel komutan sözünü düşünecek olursanız bu kadar övgü almıs bir şehir elbette sapkın dinde bir grubun eline geçmeyecekti ve geçmeyecek diye düşünüyorum.