Arkadaşlar8-10 gün gibi bir süre önce datatürkiyeden reseller+domain almaya karar verdim.Satış öncesi bilgi almak için ekledim gayet güzel desteğinden memnun kaldım deneme hesabımı açtı.Domainde sen yatırdıktan 3 saat sonra falan aktif olur dedi tamam abi dedim.Ha bu arada tasarım yapar mısınız benim için çok önemli dedim whmcs yaparız dedi.Tamam dedim ne kadar dedim 100 TL dedi.Bir güzellik yaptı bana parayı taksit taksit at sorun yok dedi.Ciddi misin falan dedim çok şaşırdım çünkü tasarım benım için en önemli şeydi bu akşam onuda hallederiz dedi.Herneyse Gittim yatırdım her neyse geldim msn'e girdim.Panel kullanımını güzel bir şekilde gösterdi.Domain'i bekliyoruz yok şöyle onaylancak böyle onaylancak bu akşam 2'de onaylanır dedi.Tamam sorun yok bekliyim dedim saat olmuş 2 gözlerimden uyku akıyor bana dediki sen yat yarına uzadı

. SEsimi çıkarmadım ayrıca tasarımıda yapmadı o akşam o da uzadı dedi.Yarın oldu domain yine yok onaylanmadı dedi sorun değil dedim ve hemen tasarımı sordum.Dediki temanı editliyorum

çok güzel dedim.4-5 saate biter dedi peki dedim.Ben çıktım yarın oldu ortalıkta yok akşam üstü geldi neymiş efendim bilgisayarın harddisk'i yanmış

.Ee tamam insanlık hali o akşam sabaha karşı biter dedi.Bekleyim mi dedim evet istersen dedi.Saat oldu sabahın 3'ü dedim ben yatıyorum sabaha kesin olur ama dimi dedim evet dedi.Yarın oldu kalktım tasarım yok yine akşam geldi pcnin vidaları sıkışmamış resetleniyormuş

saatçiye yaptırmış

.Domaini o gün aktif etti.Birde ilk almadan önce bir domain söylemiştim bugun içerisinde dedimki tam aktif ederken başka domain ALMA ŞANSIMIZ var mı dedim.Var dedi tamam dedim değişik olsun verdim domaini aktif etti.Tasarım hala yok şöyle böyle awbs lisans bilmem ne whmcs lisans cart curt yapmadı tasarımı

..Bende Başka msn açtım bugun ve konuştum işte loglar :
x!x:
hmm neyse reseller alacam ben o zaman
DataTürkiye Hosting Solutions:
olur sağlarız
hocam
x!x:
1 adet domain + 15 GB Reseller
x!x:
Birde tasarım istiyorum
x!x:
yapabilir misiniz ufak birşey
tab,ki yaparız efendim
x!x:
bugun biter mi parayı bugun atsam
biter tabiki
x!x:
ne tür birşey yparsınız örnek var mı
yalnız domain aktif edemiyorum ücreti peşin almam gerekiyorki domaini aktif edelim
örnek olarak 1 şey yok ama whmcs lisansımız mevcut
whmcs kurarız
size isterseniz
online satış sistemi
x!x:
tema ?
temada mevcut efendim
Ve bana gelmiş gurur yapıyor.Ben senin için 15 tl zarara girdim ilk verdiğin domainde aktif oldu parası benden çıktı.Kardeşim ben sana şansımız var mı dedim zarara gireceğini söyleseydi açtırmazdım .)
uzak durun...
Ayrıca tasarım olmazsa almayacam demiştim satış öncesi

.