Tebrikler doğru bir karar almışsın

Şu anda ne kadar yazılım,bilgi. mühendislikleri olsa da,tam anlamıyla Webmasterlığın bir okulu yok..Ha şu var,Bu bölümlerden mezunlar yapıyor bu işi çoğunlukla, ancak hiçte azımsanamayacak kadar da
farklı bölümden mezunlar yapıyor ve hakkını veriyorlar.Bende webmaster olma yolundayım,herşey şuan için gidiyor.Bir kısım dilleri öğrendim,kalan dilleri öğrenmeye çalışıyorum.İnşallah ilerde daha iyi olacak.
Üniversiteye gelince,işin garip tarafı burada bende "
Sözel " mezunuyum

bak şimdi !..Ancak bende Webmaster olmak istesemde ve üniv. gitmeme de çok fazla gerek olmadığı halde yinede alakasız da olsa 4 yıllık bir yer bitirmek istiyorum.Nihayetinde 2010lu yıllara geldik,Bu işin tam anlamıyla okulu yok diye yada bilgisayar,yazılım mühendisliğine giremiyorsun diye farklı bir bölüm bitirmemek olmaz diye düşünüyorum.(
İşletme,İktisad,İletişim,Reklamcılık) gibi gayet güzel bölümlerden birisi de okunabilir..sonra yine sen
Webmaster'lık yaparsın.Maksat Bu alanda olmasa da farklı alanda bir tane de diplomam var demek.Devir eskisi gibi değil artık..Umarım anlamışsındır ve faydalı olmuşumdur.
Bu arada bende
Reklamcılık(4 yıl.) düşünüyorum..Ancak yukarıda da söylediğim gibi
Web alanında çalışmayı düşünüyorum.