size ilk ticketmın tarihi ve saati: 31/01/2009 00:40, yani ben server bilgilerini alıp panele girdikten yaklaşık 20-40 dk sonrası, ilk sitemi ekliyorum, yaptığım işlemler ftpye dosyaları atmak, mysql e veri import etmek ve scriptin config dosyasından scripti db ye bağlamak ve sonra da makine ulaşılmaz hale geldi, şimdi söyler misiniz bunun neresinde kullanıcı hatası var? Ha scriptinizde sorun var derseniz bu script 256mb ramli vps te kurulu ve aynı scriptten 5 tane site var makinenin üzerinde ve sorunsuz çalışıyorlar, üstelik ilk yönlendirdiğim sitenin hiti 2k civarı en hitsizlerinden biri, kaldıki bu süre zarfı içinde tüm dnsler bile yönlenmez.. Sanki ben ilk ticketımı makinanın tüm ayarlarını kurcalayıp bir gün sonra atmışım gibi konuşmayın, makinayı alıp size ticket açmamın süresi 1 saati bile bulmuyor? Neden sorunu kendinizde arama yoluna gitmiyorsunuz, belki pleski yanlış kurdunuz, belki bir şeyleri eksik yaptınız (ki şu duruma göre öyle ). 2 gün önce google, google.co.uk adresini yanlışlıkla tehlikeli siteler kategorisine ekledi ve bu tüm medyaya yansıdı, leaseweb in sizi Türkiyede tavsiye olarak göstermesi, sorunsuz hatasız olduğunuz anlamına mı gelir?
Ticketınızı 2 saat sonra açmışsınız.Gerçi bu o kadar önemli değil.5 dakika içerisinde bozan kullanıcı da gördüm.