Arkadaşlar başımdan gecen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sitem bir müzik portalı olarak hizmet veriyor yeni albümler, şarkı sözleri, biyografiler, yeni klip haberleri, özel röportajlar, şeklinde içeriğe sahiptır. Gecen yıl sitem sandbox girmiş ve uzun bir süre öyle kalmıştı ve sonunda 3-4 ay önce sandboxtan cıktı ve eski kelimelerde yerini yavaştan almaya başlamıştı.

Herşey yolunda giderken bir anda içierikten gelen hitim kesildi popüler kelimelerde yerimde duruyorum ama içerikten kayboldum index sayımda az degil 13 bin yakın indexli sayfası var.

popüler kelime ( site.com ) yerimde duruyorum hit geliyor.

ama

ali veli şarkıları ( site.com/ali-veli.html veya site.com/icerik.asp?id=1 ) sayfalarındaki ali veli şarkıları kelimesinden hit gelmiyor artık.

Ben bu olaya anlam veremedim sandbox desem ilk önce popüler kelimelerde listeden düşürü diye düşünüyorum. Ama direk içerikten beni silmesi ve hiti kesmesi beni yeni bir filtreleme aklıma soktu acaba nedir.

Fikri veya bu tür bir olay başına gelen kişilerin fikirlerini ve önerilerini almak isterim.

Site kople tasarım düzen ve bazı sayfalar spam olarak(etiket bulutu) görme riski diye kaldırdım. Site yenilendi anlıyacagınız.