Arkadaşlar Tsk'nın 6 yıldır parçasıyım. Bugüne kadar o kadar çok internet üzerinde kimlik belirtme diye bir kavram olmadığından dolayı, internette kimlik belirtmek yasak olduğu halde pek üstünde durulmuyordu. Bu emir aslında bir yenilemedir. Zaten Tsk'nın herhangibir logosunu bile bir yerde kullanmamız. rütbemizi görevimizi bildirmemiz yasaktı. Bu düzenleme ile isim bildirme yasağı da konulmuş. Bize de denilen, Teğmen Tutku olarak değil, birey Tutku olarak davranmamızdı.
Ayrıca bu yasağın konulmasının bir nedeni de Facebook tabanlı çetelerdir. Bu konuda ciddiyim. Bir çok bilgileri almaktadırlar. Kendi adınıza düşünün hiç mi yok arkadaş listenizde olup sizin tanımadığınız?
Ayrıca mesajları yeni yeni okuduğundan cevap vermek istiyorum.
Tsk'da cep telefonu ve bilgisayarlar yasaktır. Sadece özel olarak izin verilen yerlerde serbesttir. Mesela şuan Tsk'nın bir biriminden kayıtlı bilgisayarımla Tsk'nın bana verdiği internet bağlantısı ile buraya bağlanıyorum.
Ayrıca Ankara gibi subayların çok olduğu yer olmasıyla da alakası yoktur. O birliğin komutanlarıyla, denetleyecileriyle alakalıdır çoğu zaman. Ki bir sorun olduğu zaman yine o denetleyiciler hesabını verir.
Ve de askerlik makamı yüce bir makamdır her kim ne derse desin.