bu arada
(Metin Güneş / CNN TÜRK / Londra) -- Kar yağışı nedeniyle Londra'nın Heathrow havalimanında 650'nin üzerinde uçuş iptal edilirken, belediye otobüslerinin de tamamen servisten kaldırılması üzerine İngiltere'nin başkentinde hayat kısmen felce uğradı.

Dünyanın en işlek ulaşım merkezlerinden biri olan Heathrow havalimanı pazartesi sabahı 3 pistten 2'sini iki saatten daha uzun bir süre boyunca kapatmak zorunda kalıp, sadece birini açık tutabildi.

Londra City havalimanı da kapatılırken, İngiltere'nin başkentindeki diğer iki havalanı Stansted ve Gatwick'de büyük gecikmeler yaşandı.

İngiliz havayolları British Airways Edinburgh ve Lizbon hatları hariç akşam saat 17.00'ye kadar Heathrow'dan kalkan tüm uçuşlarını iptal etti.

Kentin en büyük taksi şirketlerinden biri aşırı talep üzerine sadece hesabı olan müşterilerine hizmet verdi.

2 bin 500'ün üzerinde aracı bulunan Dial-a Cab taksi şirketi sadece devamlı müşterisi olan büyük şirketlerin çalışanlarını işe götürdü.

Metoroloji sert kış koşullarının hafta sonuna dek devam edeceği uyarısında bulundu.

geç gidiyorum diye sevinebilirsin bu hafta hayat felç olmuş