Arkadaslar Pazar Günü 1 Şubatta Kota 0 landı.Ben Kotayı Öyle Cacur etmem adsl faturam ilk internet aldıgımda sürekli video film izledigim için asmis fatura iki katına cıkmıstı tabi bilmedigimden onda sonra hep kotayı carcur etmemeye basladım.Netten fazla bir sey indirmem yani boyutu büyük olan 10MB yi gecmez indirdigim dosyalar,video izlemem büyük boyutlarda resimlere bakmam falza görüntülü konusmam vs.. yani tutarlı bilinçli kullanırım kotayıda asmam sınırda kalırım.ama bu ay su 3 günde yine herzamanki gibi sitelerde forumlarda dolastım video izlemedim resim acmadım ama sdece 200 MB lik oyun indirdim tek yaptıgım bu diger siteleri gezmem sayfaları acmam vs 100 MB Bile etmez ama bugun su 3 günde ne kadar harcadıgıma bakınca sok oldum 850 MB Gitmiş Kotadan 4GB Limitli İnternetim var.Ben 850 MB yi 1 haftada dolduruyorum 3 günde böyle giderse.hatta dün baktıgımda 2 günlük kullanımıma 680 mb dedihadi 300 mb lik veri indirsem bu diger 300 nereye gitti filmi izledim resmlere bakmadım noldu anlamadım.

Neyse fazla uzattım diyecegim adsl mi bir baska biri dahamı kullanıyor ondan süphelendim.eger kullanıyorsa onu nasıl engelleyebilirim.ne yapmam gerekir.tavsiyeleriniz nelerdir bu sorunumu paylasacak bilgili webmsterlerin oldugu forumu uygun gördüm ve sizlerle paylastım