aslında hata ettim elim kırılsaydıda yazmasaydım kendin yazmışsın fikri oılan yokmu diye ve ben 3 4 yıllık radyocuyum prodiksiyoncuyum radyoya gırenlerin ne istedigini cok iyi bilirim sen fark yapacagım diye milletten fikir istiyorsun fikrimi yazıncada camur attımı söyluyorsun ne ayıp birşey ne yaparsan yap aslına banane ben zamanımı ayırmışım sana şurda 2 kelime yazmışım senın dedigin kelimeye bak..bak oyun scripti video scripti dizi scripti degil radyo radyoda sohbet dısında bırsey olmaz zaten radyo acıldıgı zaman sıtelere bakılmaz.. bakılsaydı bugun butun web sitesi olan herkez radyo işine gırerdi ve dedım ki orda Forum koyarsın foruma her türlü şey eklersın ve kulanıcılarda ekler...

Sense camur atmakla şucluyorsun..bak benim iletime hostıng firmam mi var yoksa uzman bir yazılımcımıyım sana neden camur atayım..? yoksa sana rakipmiyim sana camur atayım.. ya adapli bir şekilde radyocu oldugumu soyledım yıllardır bu işin içince oldugunu soyledımde 2 kelıme yazdım.. ayıp ya.. bir daha senın konuna yazmam tövbe ya..