Radyo Turk Alemi Nick li Arkadaşım Yorumum İçin Öncelikle Teşekkür Ederim

Ama Beni Fırcala Ve Projeme Ona Benzetmişsin Diye *** Atdiye Acmadım Bu Konuyu

Netur Moduller Yazsam İlgi Ceker Rabet Görür Gibisinden Bilgi Almaktı Amacım

1 Benzettiğin Tasarıma Yaptıgım Tasarım Kesinlikle Benzemiyor Haber Siztemini İki Bölümde Yapmış Sadece Benim Yaptıgım Gibi Ama Onun da Benim Temamla Uzaktan Yakından Alakası Yok

1 Google Meselesie Gelelim Benim Okadar Kafam Çalışıyo Girip Dediğini Sen Bunu Bana Fikir Vermede Yaptım Ama Senin Radyo Portal da Olması Gerekenleri Saydıgın Özelliklr Dışında Özellik Göremedim . Ve O özellikler Zaten Mevcut Yazdıgğım Sistemde
programcılar Yatın Akışı Dj Paneli istek Paneli Ve dj basvuru formu Yapıp script Bitti Deyip Satmasını Bende Biliorum

Amacım Yaptıgım Script Yayınlandıgında Siteyi Ziyaret Eden Kişi Sadece Dj İle İletişim Halinde Olmasın Oto Yayın Anlarıda Olucaktır Birbirleriyle Özel Mesajlaşa Bilsinler Birbirleri ile Tanışa Bilsinler Ziyaretciler Radyo Dinlemekten Sıkılan Sanatcıları İnceleyip Sanatcı Biyografilerini Okuyup Sanatcılar Hakkında Bilgi Edine Bilsin Sanatcıların Bilmedikleri Albümlerini Albüm İceriklerini Hangi Tarzda Müzik Yaptıklarını Öğree Bilsinler Site de kös kös Oturup Müzik dinleyip Hayale Dalmasınlar Göbek Atmasınlar Sadece Sitede Hareket Olsun Diye Geniş Kapsamlı Yaptım Ve Sanatcıl tarz Olayı Koydum.

3. Çöp Çatan Servisi Koydum Bu Özel Mesajlaşmadan Hariç bire Modul Buraya Mesaj Yazan Arkadaşların Resimleri Yazdıgı Mesaj Başlıgı Ve Mesajı Sitenin Üstünde Burasu Kayacak Yazan Yerde Kayacak

Buda Web Sitesine Artı Ve Rabet Saglıcak

Hatta Bu Konuyu Actıkdan Sonra Beni Msn İle Ekleyip Bana Tavsiye Veren Bir İki Arkadaşım Oldu Buna firma site leri İçin Mini Banner Eklemek İçinde Bir Bölüm Yap Dediler Artı Buun Haricince Sinema Modulu Yaz Dediler

Bunlar ın Ne İşi Olur Sence Radyo Portalın Da Ziyaretci Sılıkmasın Gündemde Olan Biten Herseyden Haberi Olsun

Arkadaşlıklar Kursun Kendine Sevgili Bulsun O Sevgilisi İçin İstek İstesin clipler i İzlesin Orda Tanıştıgı Arkadaşlarla O clibin Dedikosunu Yapsın

Falan filan

Senin Dediğin Gibi Herkezde Olan Özellikleri Yapsam Bu Portalı Boşuna Yazmama Gerke Yok Cünki Talibi Olmaz Ortalıkda Radyo Portal Dolu Wareze atmışlar Adam Buna PAra Vereceğine Gider Warezdekini Kurar Fark Olsun Diye Netür Moduller Kurmalıyım Zorluğu Cektiğim İçin Fikirlerinize İhtiyacım Oldugunu Söyledim Tasarımımı Eleştirin Çamur Atın Diye Değil

Tasarıma Gelince Bu Tasarım Kişinin İsteğine Göre Yazılmıştır Yukar Da Belirttiğim Gibi Alıcı Talip olan Kişiye Özel İstediği Renkte İstediği Sekilde Tasarım Yapıplıp Verilecektir Sistem Aynı Olacaktır Bur Görüldüğünle Klamayacak Bir Cok Farklı Modul Yazılacaktır ...

Eger Fikir Vereceksen İnsanların İlgisini Cekebilecek Bu Modul İçin ziyaretcinin Sürekli Siteyi Ziyaret Etmesini Sağlıcak Fikirlerinizi Bekliyorum

Bu Portal Nekadar Farklı Ve Geniş İçerikli Olursa Google Tarafıdan Okadar Çok Sevilir Diye Düşünüyorum

Sadece Radyo Yazdıgın da Siteye Yönlendirmesin Sanatcı Yazdıgındada Arkadaş Yazdıgındada chat Yazdıgındada Radyomuzun Dinleyicini 1 Adım İleri Taşısın Diye Caba

Yinede Zamet Etmişssin Yorum Eleştirin için Teşekkür..