- Unuttuğunuz pr'li domaininiz mi var?
- Sitenizin geliri olmadığı için satamıyor musunuz?
- Ne zamandır bir köşede duruyor ve ilgilenemiyor musunuz?
- Domaininiz güzel olduğu için satmaktan çekiniyor musunuz?
- Domain bitiş süresi yaklaştı ve reg ücretini verip vermemek arasında çelişki mi yaşıyorsunuz?
- Link satmak istiyorsunuz fakat siteniz talep alacak kadar gelişmedi mi?
- Link satmak istiyorsunuz fakat zamanınız mı yok.
- Siteleriniz aynı ip adresinde bulunuyor diye kendi linkleriniz sitenize ekleyemiyor musunuz?
Pr2+ domainleriniz 1-6 ay arasında kiralanır ve siteye göre gerekli ücret verilir.
Özetle: Benim çıkarım link alım ücreti vermek yerine siteye link ekleme hakkı almak.
Sizin yani site sahiplerinin çıkarı sitenizdeki admin yetkisini bana vererek bunun karşılığında para almak. Toplu link satışı yapıyormuşsunuz gibi düşüneceksiniz. Bu devirde kimse pr2-pr3 yada hitsiz sitelerden link satın almaz.Ben bunu değerlendiriyorum.
Herhangi bir taşıma işlemi veya sitede ciddi değişiklik yapılmaz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu doldurarak bana özel mesaj atmanız.
- w@rez, ***** vb. içeriğe veya isme sahip siteler geçerli değildir.
- dropped domainler geçerli değildir.
- Yabancı domainler veya içerik geçerli değildir
- tr.gg gibi siteler ise geçerli değildir.
- blogspot vb. kaliteli sitelere ait subdomain siteler geçerlidir.
- Türkçe içerik geçerlidir.
- Siteye göre değişmek üzere link çıkış sınırı konulabilir veya konulmayabilir. Kimi arkadaşla sınırsız anlaşıyoruz çok fazla link ekliyorum kimisiyle sınırlı anlaşıyoruz. Tabi buna göre fiyat değişiyor.
Alıntı
Site adresi:
Pr:
Domain başlangıç ve bitiş süresi:
Msn adresiniz:
Düşündüğünüz ücret:
Aklınıza takılan kısımları özel mesajla veya bu konu altından sorabilirsiniz.
Sıkça sorulan sorular 1. Neden siteler kiralıyorsunuz bu işten çıkarınız nedir? Reklam gelirleri vs. mi?
Cevap: Sitenin içeriğine göre değişen bir stratejim var. Öncelikle belirteyim ki çıkarım reklam değil. Sitenin içeriğine ve pr derecesine göre seo danışmanlığı yaptığım firmalara link desteği sağlamak olabilir. Link değişimlerinde sitenizi kullanabilirim.
2. Siteme ne kadar link eklenecek?
Cevap:Bu talep size ve bana göre değişmektedir. Bana gönderdiğiniz pm'den sonra ben sitenizi inceleyeceğim. Benim gözümde kalitesiz bir siteniz varsa size link çıkış sınırı koyulamayacağını belirtir ve fiyatı sunarım. Eğer siteniz kaliteli ya da danışmanlık yaptığım firmalara kaliteli link desteği sağlayacak domainlerse link çıkış sınırı konulabilir. Size şu sayıdan fazla link koymam derim.
3. Sitem link satış için kullanılabilir mi?
Cevap: Siteniz link satış derecesinde bir kaliteye sahipse satılabilir ya da kendi sitelerim için kullanabilirim.
4.Sizin yaptığınız pagerank danışmanlığı gibi birşey mi?
Cevap: Kesinlikle hayır. Bu bir hizmet sistemi değildir. Bu boşta duran pageranklı domainleriniz için size para kazandıracak bana da link kazandıracak bir sistemdir.
5.İçerik değişikliği yapıyor musunuz?
Cevap: Sitenizin içeriğiyle ilgili hiçbir ekleme, silme ve düzenleme yapılmamaktadır.
6.Size sitemi kiraladığım süreç içerisinde ben sitemi yönetebilir miyim?
Cevap: Sitenizin içerik veya reklam değişikliklerini yönetebilirsiniz. Beni sadece linklerden sorumlu admin gibi düşününüz.
7.Sitemde yüzlerce link olma ihtimali var mıdır?
Cevap: Bu en başta sitenizi inceledikten sonra link çıkış sınırı olup olmayacağı size bildirilecektir.
8.Dropped domainler geçerli midir? Ben size domainleri alsam ve site kurup bunları size kiralasam olur mu?
Cevap: Dropped domainler geçerli değildir. Elinizde belirtilen kriterlere uygun dropped olmayan domainler varsa bu uygundur.
9.Yabancı domainler uygun mudur?
Cevap: Yabancı domainler uygun değildir.
10. Kira bitimi bir sonraki pr güncellemesine kadar olmak yerine 3 ay,6 ay veya 1 yıl sürebilir mi?
Cevap: Sitede link çıkış sınırı olacaksa 6 aylık veya 1 yıllık kiralama yapılabilir.
11. Ödeme bana nasıl yapılacak?
Cevap: Yeterli itrader puanınız varsa ödemenizi peşin yapabilirim. Fakat itrader puanınız yeterli değilse ödeme yarısı peşin yarısı iş bitiminde veya ödemenin tamamı iş bitiminde olmak üzere yapılır. Bu sizin forumdaki ticari puanınıza bağlıdır.
12. Benim itraderım yüksek fakat ben size sitemi kiraladıktan sonra hostumda sorun olur da site kapanırsa ne olur?
Cevap: Bu sizin ticari etiğinize kalmış bir karardır. Kiralanan süreye oranlanarak bir ücret belirlenir ve bana geri ödeme yaparsınız. Örneğin bir siteniz var ve siteniz için 6 aylığına 120 ytl olarak anlaştık. 4.ay da bir sorun oldu ve siteniz kapandı. Bana (120/6)*2=40 tl olmak üzere kullanamadığım sürecin parasını geri gönderirisiniz. Bu zaten itrader puanı yüksek olan şahısların kabul edeceği bir durumdur.