Merhaba Arkadaşlar..
Lütfen Sonuna kadar dikkatlice okuyunuz.!!
Bizler Gazze için bir yardım kampanyası düzenlemeye karar verdik
elimizden geldiğince bu yardımlara destek olmaya çalıştık
şimdi bu desteği sizlerdende beklemekteyiz..
kendi imkanlarımızın el verdiği şekilde sizlerinde destekleri ile ufakta olsa bir katkımızın olabileceğini düşündüm
Hosting arayanlar Hem hostunuzu alın Hemde yardımınızı yapın
siz sadece gazzeye havale yaparak bağışta bulunun bizlerde sizlerin yaptığı havelenin bedeli olarak Hosting ihtiyacınızı karşılayalım..
Bu yardım kampanyasına nasıl katılırım.? Bu yardım kampanyasuna katılmak için Başbakanlık tarafından açılan hesap numaralarına havale ederek bağışta bulununuz Hesap numaraları : Ziraat Bankası Aşağı Ayrancı Şubesi (55555555), Türkiye Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi (05000005) ve Vakıflar Bankası Finans Market Şubesi (2055555)
Bu yardım kampanyasına katılmak için Başbakanlık tafından açılan Gazze yardım hesaplarına sadece 30 YTL Gönderin bizlerde size
1000 MB alan
20000 MB Trafik
5 adet subdomain
Sınırsız email
1 adet Mysql
Türkçe cpanel
%8 CPU izni
Linux web hosting
verelim..
gazzedeki müslüman/din kardeşlerimiz için sizler bu yardımı yapınız bizler hostunuzu açalım
Bu paketi nasıl sipariş veririm.? "Lütfen dikkatlice okuyunuz"
Öncelikle
Hosting Sitemize girerek
üye olunuz..
Eğer Zaten bir
dearshell üyesi iseniz
login olunuz..
üye işleminizi tamamladığınızda
Buraya Tıkla***** direk sipariş geçiniz..
Siparişiniz Sonrası
Ziraat Bankası Aşağı Ayrancı Şubesi (55555555), Türkiye Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi (05000005) ve Vakıflar Bankası Finans Market Şubesi (2055555) bu hesap numaralarından birisine Havale veya EFT geçiniz..
Havale veya EFT nizi geçtikten sonra screan resim alarak resmini buray koyunuz
EFT geçenler için Para Karşı hesaba düştükten sonra ödemenin gittiğine kanıt olarak ödeme ulaştıktan sonra buraya resim koyunuz
sipariş geçip Havale kanıtlarını buray koyanların siparişleri Aktif edilecektir..
üstelik sitemizin
Müşteri Hizmetleri linkinden 7/24 destek alabilirsiniz..
Sıkça sorulacak olan Soru ve cevaplar Soru: Hesabım ne zaman aktif olur.?
cevap: Hesabınız bahsedilen hesaplara ödemenizi geçti ve havale kanıtlarını burada belirtti iseniz 1/2 saat içinde aktif olur ve şifreleri size gönderilir.
Soru: Ns Adresleriniz nelerdir.?
Cevap : Hesabınız aktif olduğunda, Hesabınızın Açıldığı makina ile ilgli ns adresleri size email ile otomatik şifrelerinizle beraber gelir
Soru: Ne kadar süre bu hostta barınacaz.?
Cevap: Hesabınız açıldığı andan itibaren 12 ay tarafımıza host edilecek ve hizmetinizi alacaksınız 12 ayın sonunda dilerseniz başka bir yerden hostunuzu devam ettirebilirsiniz veya dilerseniz farklı bir paket ile ücretli devam edebilirsiniz
Soru: Ne gibi siteler yasak uymamız gereken kurallar nedir.?
Cevap *****/***** gibi siteler kesinlikle yasaktır ve
Dikkat edilmesi ve uyulması gereken kurallar buradadır soru: Ben 30 YTL Gönderip bu paket değil reseller veya farklı bir hizmet alabilirmiyim
Cevap: Hayır.
Soru: Lok. Neresi, Faaliyet belgeniz varmı ne kadar zamandır hosting hizmeti veriyorsunuz
Cevap: Buray Tıklayarak kafanızda biriken soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz Not: Bu yardım kampanyası için elimizdeki imkanlar sadece 30 kişi için geçerlidir. Sipariş linki 30 kişi dolduğunda sipariş kendiliğinden yayından kalkacaktır..
Hosting arayanlardan ricamız bu yardım çağrısını red etmeyiniz..