trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedim ya şirketinin iç politikaları beni enterese etmez. İster çıkartılırsın, ister çıkarsın. O senin problemindir.
Benim halen çalıştığım pozisyonda daha önce senin olmak isteyip olamadığını, sonrasında başka bir arkadaşımızın bir kaç gün çalışıp sonra çıkartıldığınıda hatırla istersen?
Özgür Bey konusunda ne mutlu bana. Bilmediğim veya çelişkide olduğum çok konuda yardımcı oldu bana. Kişisel konularda, iş konularındada. Dedim ya ne mutlu bana. Böyle bir insanla çalışmak çok güzel. Ve yapılmadan 3 kere - 5 kere sorulması gereken bir durum söz konusuysa gereken yapılır.
Toplantıda bulunup bulunmamak önemli değil biliyorsun. Konuşulanlar gerektiğinde herkeze bildirilir. Anlatılır.
Yanıma gelip, "Alp gelsene bir şey konuşalım" dedin. Sistem odasına girdik, bir şeyler söyledin -ki bu bahsettiğin mevzu değil- Özgür Bey odaya geldiğinde ise direkt olarak sustun.
Hatırlarsanda az çok bi samimiyetimiz vardı. Rahatsızlığından (belin) dolayı az çok yine yardımcı olduğum zamanlar oldu. Ve yine hatırlarsan "Alpcim pi'ye gidip şarap ısmarlarım" dediğinide. Kalın karakterler ile yazdığın "rus" uda senin samimiyetten ötürü ettiğin tekliflerden olduğunu unutma.
Çok şükür kazandığım paralar bana yetiyor. Azdır, çoktur bu benim problemimdir. Çok şükür kimseyede muhtaç olmadım bu güne dek. Sigarasından, şarabına... Dedim ya ettiğin kullandığın lafları 360derece döndürmeye başladın hemen. Samimiyetten söylediklerini ertesi gün şikayet nedeni yaparsan. İşte ben buna "geniş ahlak" derim.
Ve yine ne mutluki çalıştığım firma ve yöneticilerim her zaman anlayışlı, gerçekçi dürüst insanlar olmuştur.
Şimdi "ahlak" dedinde bunu sana Çiklet'den Cemil Bey detaylı anlatacaktır.
TSM'den neden dolayı ayrıldığınıda tekrar bi düşün. Bir yerlere b.k atmak için çaba sarfetme. Neyin ne olduğunu sende biliyorsun, bende.
Dedim ya, eğer amacın başka bir şeyse açıkça söyle. Msn'imde var sende, kişisel numaramda. Gerektiği şekilde karşılarım bende.
Az çok birbirimizi tanıyoruz. Birlikte ticarette yaptık, sohbetimizide ettik, küçükte olsa yemeğimizi paylaştık.
Çok şükür ben yaptığım hiç bir şey için "hata" gözüyle bakmadım. Ve umarım ilk hatam olmaz bu konuşulanlar.
Çiklet konusunda yetkili, TSM konusunda da daha yetkili kişiler cevap vermesi gerektiğinde kendileri zaten verecektir.
Hadi, kolay gelsin.
Benim verdiğim hiçbir cevap TSM ile ilgili değil, hepsi şahsın ile ilgili. Yalnız beni çok güldürdün. Ben hiçbir zaman senin pozisyonunla ilgilenmedim. Call Center'a teknik destek vermekten çok daha fazla yapacak işim var. Ben TSM ile ilk çalışmaya başladığımda Data Center kısmını yönetecek birilerini arıyorlardı. Nasıl yaparız diye konuşurken o öneride düşünülmüştü ancak daha sonra benim hem TSM'den maaş alacak, hemde kendi işimle ilgilenecek olmamın, TSM'nin müşterileri açısından etik olmayacağını düşündük.
O zamanlar sen TSM'de bile değildin. Çok biliyormuş gibi konuşmaya bayılıyorum