şimdi bir radyocu olarak duruma el atayım madem radyo portali yada benzeri birşey yapıyorsun benim fikrim google gir radyo yaz ve radyo dinle yaz cıkan sıtelerde ne var ne yok bak.. kendi fikrim ise
adi ustunde radyo portalı yapıyorsun radyolarda öncelıkle girdigin zaman direk radyo calmali bu 1 2 cisi ise dedigim gibi radyolarda gorsellik ön plandadir sonra içerik gelir genelde boyledır yada ben öyle düşünüyorum.. neyse neticesinde
1 radyonun calmasi 2 görsellik 3 içerik... şimdi biraz kendi düşüncelerimi yazicam ancak yanlış anlama sadece fikrimi beyan edıyorum yaptıgınız kodlamada görsellık yok ve şu siteye birebir benzemiş...
Anasayfa - RADYOON - Ondan Ayrılamayacaksınız renkler hariç şimdi bana sorarsan bu internet radyosu oldugu için sag tarafa Logo koymuşsun soltarafada yayindaki dj calan sarkı ve güzel bir istek butonu iyi gider neden radyoya gıren ve dinleyen istek hattını arar
bunu sonrada eklıyorum hocam radyo portalımı yapıyorsun yoksa arkadaşlık sitesimi yapıyorsun yoksa sanatcı biyografisimi yapıyorsun ayrıca gold uyelık bılmem silver uyelık sıstemlerı yazmışsın şaşırdım acıkcası bır radyoda boyle şeyler olmaz cok abest kacar radyoda olacakları sana teker teker sıralayım
1 istek hatti
2 anket
3 sanatcı biyogrofisi
4 muzik haberleri
5 djler yada diger adıyla radyo programcıları
6 forum
7 sohbet
8 yeni albumler
9 yayındakı dj yi gorebilme calan sarkı özelligini gosterme bu kadar
ve burda gold uyelık vs arkadaşlık bılmem nesi gibi şeyler yapacagını demışsın şaşırdım radyoya ekstra gidecek tek şey forum sayfasidir bu hangi radyoya gidersen git boyledır

neyse bana kalmamış ben yazdım sadece
sanırım bu kadar kendımce fikrimi beyan ettım