Arkadaşlar en yakın arkadaşıma aşık oldum. 2 yıldır aynı sınıftayız daha önce içimde hiç öyle bir düşünce yoktu. Son zamanlarda sinemaya falan gittik. Başka sevenler beni tehtit falan ettiler bende dayak attım bir güzel onlara işte sonra birdenbire aşık oldum.
Dün ağzımdan seni seviyorum diye kacırdım. Sonra yanlış mı duydum dedi ters bir sekilde arkadaş olarak eklemek zorunda kaldım. Sonra eminmisin dedi evet dedim ifadesi cok kotu idi. Tamam o zaman sen oyle diyorsan tamamdır dedi. Daha oncede basıma gelmişti çok sevdigim arkadaslarımı kaybetmiştim. Şimdi onu kaybetmemek için veya sevgisini kazanmak için ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin...
backlink al spam yapma özgünol

bak bu 3. madde çok önemli özgünlük hayatın her alanında çok getiri olan birşeydir. öküz bile olacaksan en öküzünden olacaksın. benzersiz. ozaman mutlaka ilgi odağı olursun. + Aşk meşk hikaye. Aslolan sevgidir. Son bir şey daha eklemek isterim. Erkek milletinin başına ne gelirse bu karşı cinsten gelir. Yanlız bir erkek hernekadar kendini mutsuz hissetsede yanlızlığı bittiğinde yanlızken nekadar mutlu olduğunu daha iyi anlar

kadınlar=sorun