Ha bu arada oyunalemi ne gelirsek ben çok çok büyük firma değilim. Bu arada sadece sizde cfg ve dll korumları yok bütün piyasada var Bu lafları diyerek player kaybettik diyorsunuz.Kimde yok dll korumları. Lütfen şu an türkiyede yıldızı yükselen senoyna, kingofcs ve gençkafe var. Hala kendinizi bir numara görmenizi anlamıyorum.Ve gençkafeye laf atarak yükselmeye çalışıyosun. Müşterinin teki kingofcsden mi alıyım oyunaleminden mi demiş. Bütün adamlarınızı yollamışsınız oyunaleminden alın diye. Kingofcs nin sahini onur kardeşim i ben önerdim çünkü piyasada onların serverlerinde boş olma gibi bi durum yok ve asla sorun yaşamazlar. Ama oyunalemini anlamıyorum

Bide bi örnek vermişsiniz yaptığınız sahtekarlığı daha sonradan anladıkki enes kardeşim. Size verdiğimi ftpde aynı anda 6 sw çalışıyordu. Neden lag loss olduğunuda anladık sonradan

Paranızı ben kendimi a u yapmadan geri verdim. Sonradan anladıkki 3 sw yerine sizin ftpnizde 6 sw çalışıyor. Paranızı geri almak için süper bir yöntem. Sesiniz çıkmadı zaten size bu uyarıyı söleyince

haksızmıyım?