sana ağzımla değil başka yerlerimle gülüyorum : ). Benim 2008 yılında başıma gelenleri benden iyi biliyorsun,nixcon battıkdan sonra neden büyümediğimide çok iyi biliyorsun ama işine gelmediği için onları yazmıyorsun yada yazamıyorsun nedeni ise gerçek gerçekler işine gelmiyor bi türlü.Bu arada tek toplu ip satan bendim demişsin ya çakal Allahın gerizekalı beyinsizi peki sen piyasya nasıl girdin? Benden toplu ip alarak değilmi? Demekki o zaman sen benden öncede vardın sonra benden toplu ip alıp host kuracak kadar küçüldün.Neyse zekası ve yaşı tutmayanlarla daha fazla muhattap olmucam sitedende banlanmak istemiyorum.Sen işine bak bende işime bakam
Onur Uyar

Toplu ipyi tek ben satmıyorum demdimki makineye erişimle ben satıyodum şimdi onada gözünü diktin senden koydun. Sen havlama devam et. Bize şu diskocs olayını anlat bu nasıl toplu ipdir ki kendi referansında yayınlıyrsun onlaırn müşterileriniz çekmek için. Neden bannerin ve reklamların diskocs nin panelinde açıklarmısın. Salak değiliki lafı geçiştiresinde bizde unutalım. Anlat bakalım..