Site bütünleşik değil renkleri öyle kullanacaksın ki sanki site bi bütün gibi duracak.Kutu kutu ayırman çok sert durmuş.Renklerde TRUMATCH kullanmalısın.
Sana birde tüyo
Renk seçimini profesiyonel yapmak istiyorsan önce yapacağın işin tarzını bilmelisin.Sademi olacak,İlginç mi olucak,Dikkat çekicimi olucak,Entertainment 'mi vs. Sonra bir araştırma yapıcaksın.Google a örğ. hosting yaz büyük hosting şirketlerinin web sitelerine göz gezdir.Aklında bi kaç şey tink'ledi.Sonra (Allah açanın haline zeval vermesin ) bu siteye gir.ColorCombus Bu sitede ister Kütüphanesinden renk paletleri seç istersende işin tarzına uygun hoşuna giden bir sitenin adresini Color Tester'e yaz.Site sana yazdığın sitedeki renkleri uyumlu bir şekilde vericektir.Renk kodları vs. birçok bilgisiyle.

2. olarak font kullanımın sitede çok iyi durmalı.Göze batmıyacak şekilde.Şuanda senin tasarımında Regular font göremdim.Hepsi Bold (Semi Bold).
Bunun içinde bir tüyo sana.

Seçiceğin fontun yazacağın yazıda nasıl olduğunu görmek için Filliping 'i kullanmanı tercih ederim.Alternatifleri var ama ben bunu kullanıyorum.Kullanımı basit zaten üste yazacağın şeyi yazdığında altta bir çok fontta o yazıyı yazıyor.

Bunları uygulamaya çalıştığında daha iyi işler çıkartacağından eminim.

Kolay gelsin.