Seyranli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eklentinin son halinde oldukça önemli değişiklikler var, şu an da sistemin çalışmasında ufacık bi eksik kaldı, o da yine vbseo ve zoints kullananlara ayrı ayrı tek satırlık kod ile çözülebilecek birşey. onun dışında çalışma sistemi tamamlandı. onun dışında admin paneli tamamıyle eksik, sistem çok değiştiği için, admin paneli de baştan yazılacak. yapılan değişikliklere gelince
1. fake keyword yemiyor
2. etiketler geldiği konunun tüm sayfalarında çıkıyor
3. forumda konuların sürekli değiştiği için, forumdan etiket kaydı ve gösterimi kaldırılıyor
4. etiket konusunun özeti gösteriliyor
5. etiketlene sayfaya benzer sayfalar gösteriliyor ve istenilen forumlar benzer sayfa gösteriminden kaldırılıyor.
6. link ve resimler üye olsa da olmasa da gösterilmiyor

bir de eskisi gibi hit mi saydırayım, yoksa tarih mi ekleteyim, yoksa ikiside mi olsun arada kaldım.

eğer hala load dan şikayeti olan varsa, mailime müsait oldukları zamanları bildirirlerse, uygun bir zaman diliminde online olup 10 dakika içerisinde eklentilerini 1.5.5 sürümüne güncelleyebilriim. sen tarif et biz yaparız diyen varsa da maille bildirirse yapılması gerekenleri ve dosyaları ulaştırırım.

NOT: mailim yoksa yalnızca bu siteden pm yolu ile de ulaşabilirsiniz.
Çok güzel değişiklikler yapmışsın Seyranli ellerine sağlık küçük bir önerim daha olacak konu başlıklarını <h$>ile oluştursak ve ortaya alsak bu şekilde kişiyi daha çok tıklamaya yönlendirmiş oluruz diye düşünüyorum, ve tarih değilde hit sayması daha mantıklı geliyor bana. etiketler geldiği konunun tüm sayfalarında çıkması mı daha mantıklı yoksa geldiği sayfada mı çıkması daha mantıklı bunu çözebilmiş değilim.

Eklentinin son halini sabırsızlıkla bekliyoruz.