MC_delta_T adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladığım kadarıyla her satırda bir mesaj listeliyorsun. eğer her mesajın yanında bir SİL butonu koyacaksan görünüm pek hoş olmaz. tabii resim felan da kullanabilirsin. ama hidden ı soruyorsan resmi anlatmam uzun sürer.
sana 2 yol anlatayım istediğini seç.
birincisi; her mesajın yanına bir SİL linki koy. bu linkin adresi mesaj.php için mesaj.php?sil=1 şeklinde olmalı. 1 silinecek olan mesajın id si. $_GET['sil'] ile id yi alıp istediğini yaparsın.
ikinci yol; her mesajın yanına bir checkbox koy, değer olarak mesajın id sini ata. tablonun en altınada SİL butonu koy. tabii bu durumda form tagların tüm tabloyu içine alacak şekilde olmalı. şu an gördüğüm kadarıyla her satır için bir form oluşturuyorsun. gerçi <form ... tagı olmadığı için emin değilim. ama her satır sonunda kapadığına göre açıyorsundur da
ben birinci yolu seçeyim ben veritabanından silmesi için gereken kodu bilmiyorum asıl sorduğum şeyi anlatmamıştın.

edit
şuanda ilk satırdaki Mesajı Sil Linkine tıklandığında mesaj_kontrol.php?sil=1 i çağırıyor.Şimdi sil=1 ise 1. ıd deki mesajı sildirmeyi nasıl yapacağım?