ThreeG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam , ben bana işimi öğretiyorsun demedim zaten ama bir hata yapmışım düzelttim.

Senin yaptığın eleştiri değil karalama gibi , benden hizmet almışsında sana hizmetini vermemişim gibi.

Saygılarımızla
Bor Bilişim İnternet Hizmetleri
Tamam arkadaşlar ve ben seni karalıyoruz.
Peki sen ne yapıyorsun? Sitende 1 tane telefon var sabit degil hadi sabit olmayabilir bir tane iletişim adresi yok. MSN ile sadece bunlar verilmez. Hadi sadece msn de olabilir diyelim. Nerede vergi levhanız? Nerede Yer sağlayıcı belgeniz. Hadi bunlarda yok bari şirketin adresini belirten bir ibare olsun. Kusura bakmayın burada yıllardır host alan satan insanların yanına gelecek 1250 gb 120 TL diyecek sonrada bilgi vermeyeceksiniz şifayen satış yapacaksanız herkez tepki gösterir.

Created: 2009-01-23 sitenizin reg tarihi yani daha 1 ay bile olmamı. 1 haftalık , bir hafta içerisinde ne kadar hızlı kurumsallaştınız? Yani bu kadar negatif nokta varken insanların sizi eleştirmemesini nasıl bekleyebilirsinizki?

Biraz daha araştırma yaptım https://www.r10.net/1058039409-post2.html mesajında firmanızı öven kişim size Yigit bey diye hitap ediyor.

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...uzu-okann.html Şikayetli konuda digitechbilisim rumuzu ile konu açan sanırım sizsiniz.
Bu üyeliginiz ile banlanmışsınız ve buraya yeni bir üyelik ve yeni bir domain ile gelmişsiniz nasıl güvenecek insanlar size?

https://www.r10.net/1057801185-post23.html buradaki postta ise sizden makina aldıgını söyleyen kişi Yigit oldugunuzu söylüyor.

Diğer bir yandan borbilisim.com un iletişim adresinde msn@digitechbilisim.com yazmakta.