Buyrun hocam csyurdu.net iletişime geçiniz performans nasılmış sorunları varmıymış....

güzel arkadaşım.. Ben senin satış yapmana kızmıyorum. Yada bir baltalama peşinde değilim. Böyle bişey düşünmem çünkü zaten biz
TOPLU IP SATIŞI gibi işler yapmıyoruz. Gelen giden sorana da yok diyip gönderiyoruz.. Ama başka insanların yapmasını mantıklı bulmadığınız bir işi şuan bu topik üzerinde yapmaktasınız. Eksi rep vermişsiniz ama mühim değil. Siz yeterki niyetimi anlayın, yaptığınız mantıksızlığı görüp gerekiyorsa düzeltmenizi vb. yapın yeterli..
GencKafe neden büyümüş falan fisman.. Buna ben çokca sebep getirebilirim. Sizin SenOyna yapımı SOCL 'u da diğer pluginlerimiz gibi "çalmadığınız" dönemlerde, tüm wallcılar, CFG açabilenler, sizin serverlarınıza (ve başka yerlere de..) doluşuyorlardı. Buradan baya insanları çektiniz. Biz serverlarımızda oynayan her 10 kişiden 8 inin CFG kullandığını bile bile, SIRF ortamın ve online oyunun daha güzelleşmesi adına, PLAYER KAYBINI herzaman göze aldık ve CFG & DLL gibi dosyalara korumalar geliştirdik.
Biz zaten bu şekilde player kaybediyorduk (tabi onlara player diyorsak..)
Bu playerlarda sizin ve netteki diğer korumasız serverlara akıyordu. İşte bizim elekten kaliteli oyuncuları ayırdığımız bunca yıldır, eleğin dışına düşen tonlarca player tecrubesizlikten henuz koruma geliştirememiş diğer cs sunucularına girmekteydi.
Tabii genckafe örneğini verirsek, onların daha değişik planları var böyle durumlarda

OA nın yükselişe geçip zirveye hızla tırmandığı bir zamanda, GencKafe yöneticisi heyecanlı genç bir arkadaş evindeki ADSL bağlantısı üzerinden sunucularımıza haftalar boyu saldırmaktaydı. Sunucularımıza girip kendi reklamlarını attıktan hemen sonra yapılan saldırılardı bunlar. İşte player böyle kazanılıyor yeni gençlerin yöntemlerinde..
OA büyük deneyimli ve Türkiye de parmakla gösterilebilecek bir portaldır. Bu noktaya gelme sebeplerini saysak belki 50 belki 100 madde çıkarabiliriz. Peki bizle yarıştırdığınız o yerler ne koyabilecek bu maddelere. Ben en baştakini söyliyim ; PLAYER YOĞUNLUGU

(eh acıklamasını yaptım, çok player çekmek marifet değil bu dönemde)
Ayrıca geçen gün arkadaşım "toplu ip" satan biyerden 3 tane sunucu almış 60 YTL ye

Sanırım sizin bi müşteriniz. Arkadaşım çok acemi olduğu için kendi us&pw sini bana verdi aldığı hizmeti bir incelemem, kontrol etmem ricasıyla. Benim gördüklerim şu şekildeydi ;
Intel C2Duo 1.80 GHZ işlemci
2GB Bellek
Muhtemelen paylaşımlı ve yoğun 10 MBIT lik bir bağlantı.
Güzel dimi.

Ama bu makinede toplam 38 adet server çalışıyordu. Ne rastlantıdır ki, makinadaki serverların bulunduğu klasörler ;
Alıntı
/home/genckafe
/home/playofcs
/home/prooyuncu
/home/lordofcs
/..bişey daha vardı unuttum
bu şekildeydi. İşte sizin verdiğiniz sunucular.. Bizlerin 10 tane bile kurmayı riskli gördüğü bir MAKİNAYA (donanıma) 38 adet sunucuyu döşemişler.. (çoğuda 20-30 arası slotlu)
Umarım yeterince açık olabilmişimdir. Girdiğim bu makinada OA sunucularına kısa bi süre önce saldırıda bulunan (ve hala arada sürdüren

) ve TT tarafından da teşhis edilen GencKafe nin de sunucularını görmekteyiz. Fakat bizler, onlar gibi bu işlere yeni girmediğimiz için, makinayı s.khip atma gibi bi girişimde bulunmadık. Gençlerin önünü tıkamak değil çünkü amacımız, ayrıca online oyuna da zarar vermek değil.
** not : r10 a kendi kankalarınızı üye edip 1 postu da gelip buraya kendinizi destekletmek için uğraşmayın. Hayatında r10 u duymamış görmemiş tiplerin gelip sizi savunur konumda olması falan bunlar burda pek hoş karşılanmaz