zaten o parayi iade etmiyecektiniz 1 hafta bekledim aramanizi 30 gün içinde para iade garantisi veriyorsaniz koşulsuz siz o parayi vermek zorundasiniz vermiyorsanizda belli neyin ne olduğu sizin ofisinizi sizi aradim, msnden yazdim cevap yazmadiniz kalite olsa şikayeti değerlendirir ona göre düzeltirdiniz kendinizi utanmadan - trader vermezdiniz arkadaşlar
Geri ödeme garantiniz var mı?
Satın aldığınız hosting paketini satın alma tarihinden itibaren ilk 30 gün içerisinde iade edebilir ve verdiğiniz ücreti geri alabilirsiniz. Domain tescili ve web tasarımı hizmetleri için ödenen ücretlerin iadesi yapılmamaktadır.
sitede aynen bu şekilde garanti veriyorsunuz ama parayi istediğimde sebep göster diyorsunuz bende sorun yaşadığım için ayrılmak istediğimi belirttim 1 hafta beklettiniz messengerde cevap vermediniz bende diğer arkadaşlarinda benim gibi madur olmamasi için bu konuyu açma gereği duydum.. yaptığınız kandırmacayı r10daki yetkililer değerlendirecektir ben buna inaniyorum
ayrıca
kimse benle iletişime geçmedi sorunu söylediğimde düzeltemiyeceğini müşteri temsilcilerinin pazartesi günü ariyacağini belirttiler günler geçti bir kişi aramadı ***** site kuralının dişinda bütün kurallarin geçerli olduğu söylendi benim yaptığım anlaşma dahilinde bu parayi zaten iade etmek zorundaydınız.
http://img522.imageshack.us/my.php?image=knt4ny8.jpg
bu konuşmanın sonunda arkadaş çözüm getiremedi we 1 hafta bekledım aramaları için işlerini baltalamamak için konuda açmadım ama hakediyorlar..