Sayın Beyefendi,

Son Kullanıcı, Nihayi tüketicidir. Alışveriş zincirindeki son halkadır. Şöyle bir örnek verelim.

usa daki fabrika > usa daki dağıtımcı > gümrük > türkiyede ki dağıtımcı > casper > casper bayisi > son kullanıcı

Son kullanıcı satış YAPAMAZ, GELİR ELDE EDEMEZ, ... TC Yasalarına göre bu yasak. Vergi kaçırmış olur. Bunu yapması için ticari bir işletme olması gerekir.

Şimdi buna göre hiç bir şekilde gelir elde edemeyecek kaç kişi aylık 200 Küsür TL bir servera bayılır ???????????

1 kişinin projesi çıkabilir, 5 çıkabilir, 10 kişinin çıkabilir. Ancaaakkkkkk. 1.000.000 Kişinin projesi çıkmazzzzzzzzzzzz..........
75 milyonluk bir ülkede 10 kişinin projesi çıkacak diye hiç bir firma özel fiyat belirlemez !!!! birbirleri ile rekabete 10 kişi için hiç girmez.

Sayın beyefendi bu sebeplerden dolayı,

Tellkom, Borusan, Netone, grid Telekom, teletek, ... Gibi şirketlere server götürmek istersen adamlar sana önce getir bakalım firma resmi evraklarını, Firma imza sirküleri Derlerrrrrr.......................................

Son kullanıcıyım ben de bakalım

Öyle aldım geldim serverı demek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

Tabi bu konularda bilgi sahibi olmadığın apaçık ortada. Daha fazla sana mesaj yazmayacam. Lütfen sen de yazma.