Kardeş Ben Makinayı Kullanmadığım Zamanda Açıkmış Kendin Söyledin Makina Suspent Felanda Yemedi İyi Sallıyon Varya 2. de Zaten 4 Tane Domain Sattın Geçen Sefer Yatırmadığım İçin Ücretlerini Sesim Çıkmadı ama dataturkiye.net Domainin Yatırmıştım Hatırlarsan 110 YTL Göndermiştim ve ve whmcs tasarım kurdun Temada Çalıntı Çıktı Onunda Sayfalarını Yapmadın Sonrada Benden Para İstedin e Kardeşim İşini Tam Yapki Bizde Yardımcı Olalım Senin VPS nin Kirası 65 YTL Ben Sana 110 YTL Göndermişim Benim Derdim Ne Sen Tasarımı Yapamıyorsan Birde Utanmadan Gelmiş Burda Konuşuyorsun Şimdi VPS yi Kullandığım 1 Hafta Olmadı Gelmiş Bana Diyorsunki 1 Aylık vps kirasını ver ben 1 Ay mı Kullandımki vps Kirasını Vereyim Birde Ücretlerini Yatırmış Olduğum Domainleri Satmışsın Yarın Teslim Edecekmişsin Sen Sadece Domainleri Teslim Etmiyorsun Haberin Olsun Sonra Bana Şirketini Teslim Etme
1 suspent degil suspend
2 110 attın oda ilk aldıgında 65 vps 15 domain whmcs aylıgı 20 aldık 110 ediyor daha fazla ettigi halde.
3 Şikeyetin varsa mahkemeye ver loglarıda ver herkez gorsun
4 sallagım filan yok loglar elimde isteyen eklesin verim cocuk gibi herseyi konu acmam ben sizin gibi.
5 mahkeme acmazsanız biz acıcaz..
saygılarımla