GRAPHIC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.) Faaliyet belgesi için başvurduklarını kendileri belirtmiş, bende "bu bilgiler ile mi başvuru yapıldı" bunlarla yapıldıysa gelmez dedim.
2.) Kurumsal olarak bir hizmet veriliyorsa; en az bir sabit telefon olması lazım, adres kısmıda cabası. Bunlar güncelleniyor ne demek ? Telefon belki ama adres nasıl güncellenir. Bu firmanın belli bir mekanı yok mu ?
3.) Özel mesaj atarak başkalarının avukatlığını yapmayın, attığınız mesajlara dikkat edin. Firma sahibi adına bana özel mesaj atarak ortalığı germeyin. Firma sahibi yorumlarımızdan rahatsız oluduysa ya da hatalı yorum yaptığımızı düşünüyorsa; imzanda sitemizin adresi, adresimizde de iletişim kanallarımız mevcut. Firma sahibi beyefendi bize ulaşabilir.
Şimdi hocam, herşey faaliyet belgesi değil ! Bu bir, ben bu arkadaş ile 2 aydır çalışıyorum ve daha bugüne kadar ne bir terbiyesizliğini ne de herhangi bir kötü davranışını gördüm ! Benim için hizmette %100 memnuniyet sağlayan kişilerin arasında yer alıyor. Siz tutuyorsunuz resmen satış baltalıyorsunuz. Derdiniz nedir anlamadım ama insanları tanımadan tutupda bi iletişim bilgisi için insanların ekmeği ile oynamayın ! Varsa bugüne kadar KarıncaHosting'den bir şikayeti olan, dolandırılan vs. çıkar söler ! Siz daha bilmediğiniz tanımadığınız kişiler ile münakaşa ortamı yaratıp satış baltalıyorsunuz ! Şimdi bana da derseniz avukatlık felanmı yapıyor derseniz kişiliğinizden şüphe ederim

Lütfen önce insanları tanıyıp ondan sonra yargılayalım ben sizin bu davranışları sergilemenize rağmen sizi yargılamayı bırakın eleştirmiyorum bile...