Server Barındırma Kiralama hizmeti son kullanıcıya hitap etmez.
Önce bunu bir öğrenin. Sonra belki bazı konuları anlayabilirsiniz.
Saygılarımla,
Birkere bu sektörde son kullanıcıya direkt olarak hitap eden, fiyat listesini "ulan biz çok büyük firmayız, listemize acaip fiyatlar yazalım ki ciddi şirketler bizimle çalışsın" mantığında hazırlamayan, maddi gücü çok büyük bir firma yok evet! Gösterebilir misiniz lütfen?
1. O hizmeti veren DC'ın cahilliğidir masraflarını bilmemesi. Zaten masrafını kurtarmayan satışlar yapan firmalar eninde sonunda fiberini kesmek zorundadır.
2. Para her kapıyı açar, çok para çok kapıyı açar, çok kapıyı da kapar beyefendi. Sizin TTIDC ile çalışmamanız, kimsenin çalışmayacağı manasına gelmez. Bugün TTIDC piyasaya göre uçuk fiyatlarla co-location hizmeti vermese, sırf Ankara müşterisiyle portföylerini 2 ye katlayabilirler.
Hizmet kalitesi tabii ki önemlidir. Sözümden alıntı yapıp, sanki taban tabana zıt birşey söylemişim gibi yazmışsınız. Oysa ki ben ne demişim "İşinin uzmanı bir kadroyla".. Bu söz neler anımsatıyor size? Teknik desteğinden, pazarlamasına, müşteri ilişkilerinden, muhasebecisine uzman bir kadroydu anlatmak istediğim. E kardeşim, birisi aynı hizmeti, hatta daha kalitelisini daha ucuza sağlayacaksa enayi değil kimse, gider ucuzundan alır. Evet ucuz alacak kadar zengin değiliz ama, gündelik giyeceği bir spor ayakkabıya da kimse 500 TL bayılmaz mesela. Akıl var mantık var, göz var izan var yani. Umarım anlatabilmişimdir bu sefer.