Arkadaşlar "bence" bu tarz uygulamalar ile vakit ve para kaybetmeyin. Belki arkadaşın dedikleri doğrudur. Vaat ettiği şeyleri yapıyordur. Ama bu şekilde oyunda konsol'u açıp sv_cheats 1 yapmış gibi olursunuz. Sitenizdeki gereksiz herşeyi kaldırın. İnsanların onlara yararlı olabilecek şeyleri kısa ve öz geçerek yayınlayın. Tabi siteniz hangi konuda ise...
Kendi kişisel blog'um var. 186 index'i var. günlük gelse gelse 500-1k arası kullanıcı gelir fakat pr4 ve google'da ne yazsam başlığa 1. sayfada ilk 5deyim. Sitemde kimsenin link'ini barındırmıyorum veya ücretli başkasından almıyorum. Demekki ya ben birşeyleri doğru yapıyorum yada google beni seviyor :-)
dostum cok guzel aciklamissin. pr almak icin degil insanlara faydali olabilmek icin website hazirlamak gerekiyor. Sonrasini google zaten hallediyor.
Benim burada sadece eklemek istedigim sey sudur; yeni websitesi acan arkadaslara kaliteli backlink almalisin diyoruz ama nasil kaliteli backlink alacagini soylemiyoruz. Ayrica kaliteli backlink verebilecek websiteride cogu zaman yeni websitelerine backlink vermiyorlar. Bu yuzden ben bu programin yeni websitelerinin backlink sorununu cozecegine inaniyorum.
Yoksa kalitesiz bir icerige bu programin yapabilecegi hicbir ekstra birsey olmaz..