Öncelikle katılan tüm arkadaşlar çok tşk ediyorum,

Yarışmamız sonuçlanmıştır !

Gerçekten çok güzel çalışmalar çıkarttılar, haklarını helal etsinler emeklerinden dolayı,

Msnde olsun, ve diğer arkadaşlarımızlada bir elema yaptık, ilk 3 ü belirledik.

1. olan çalışma
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. olan çalışma
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. olan çalışma

1. olan arkadaşımız logo için yaptığı ( logo, psd, font, jpeg ) gibi elementleri info@domainparket.com adresine yolladıktan sonra, akbank hesap bilgilerini verirse akbank hesabına belirlemiş olduğumuz 30 ytl ödülü havale edeceğim.

Yeni bir yarışma ile tekrar görüşmek dileğiyle !

--------------------------------------------------------------

Slm arkadaşlar, logo olarak devamlı çalıştığım r10 dan bir arkadaşımız var fakat kendisi biraz yoğun bu aralar sanırım, ondan dolayı r10 da yarışma açmayı uygun gördüm, katılacak arkadaşlarada başarılar dilerim.

En güzel çalışmaya ödül verilecek,

İstenilen, logo, ve index sayfası

Domain ismimiz www.webcozum.com / webcozum.com

Slogonımız , web çözümleri veya internet çözümleri

Mail adresimiz , info@webcozum.com

sade çık bir logo istiyorum, renkler size kalmış, 2-3 renk kullanabilirsiniz,

İstenilen çalışma, Bu domaini bir site için kullanmyacağım, logonun fon renklerinde bir index yapıp ortaya logoyu koyacağız, ve mail isimlerini yazacağız, domaini mailleri için kullanacağım şimdilik.

son tarih 4 şubat çarşamba saat 17:00 ye kadar,

Ücret : 30 tl dir, nakit ödenecektir. ( garanti ve akbank havale ile )

birinci olan çalışmanın sahibi tarafımıza psd, jpeg, font elementleri gönderdikten sonra, garanti veya akbank hesabına hemen ödemesi yapılacaktır.

Sormak istediğiniz soruları pm ile sorabilirsiniz,

Güven konusunda bir şüpheniz olursa I-traderime bakabilirsiniz,

Katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Kolay gelsin,