Burdan Diyarbakır'da ve diğer bölgelerde yaşayan arkadaşlarıma sesleniyorum. Bakın KÜRD yada TÜRK ayrımı yapmıyorum. Çünkü biliniz ki bizler için Trabzon'da yaşayan da Diyarbakır'da yaşayan aynıdır.
Eğer ki Doğu'da yaşayan vatandaşlarımız kendisinin hakkını savunduğunu söyleyen PKK'nın aslında ona en büyük zararı verdiğini biliyor ve buna göre davranıp ona destek olmuyorsa biz bu vatandaşımıza hain diyemeyiz. Eğer o bölgede işsizlik varsa, eğer o bölgeye yatırım yapılmıyor, fabrikalar açılamıyorsa bunun tek sebebinin PKK olduğunu biliniz.Sizlerin eğitim almanızı, rahat yaşamanızı istemeyip sizleri kendisine köle bırakan bu insanlık dışı mahluklara destek olmazsanız oralarda barınamayacaklarını biliyoruz.
Ancak daha bugün gazetelerde yer alan bir haberden bir metin ile sizlere olayı özetlemek istiyorum
"Elde ettiği gizli bilgileri çalıştığı internet kafeye müşteri olarak gelip giden H.T'nin tanıştırdığı U.Y'ye anlattığını kaydeden R.Ç'nin, ifadesinde şöyle dediği öğrenildi:
“U.Y, bana 'Bu bilgileri arşivlemeye devam et. Örgüte gönderelim. Çok işe yarar' dedi. Bir süre sonra beni telefonla arayan U.Y, 'Sana, birini gönderiyorum. O bilgilerin bir kopyasını buna ver' dedi. Ben de bilgileri DVD'yi kaydedip gelen şahsa verdim. Bu arada ben arşivleme işlemimi sürdürüyordum. H.T bana eniştesi olan sözleşmeli öğretmen M.K'yi tanıttı. M.K de bu bilgileri dağa göndermek için istedi. Ben de verdim. M.K, 15 gün sonra yanıma gelerek, DVD'yi örgütün yöneticilerinden Murat Karayılan'a ulaştırdığını ve Karayılan'ın kendisine selam gönderdiğini söyledi. El konulan dizüstü bilgisayarı M.K bana verdi.”
Şimdi maaşını Türkiye Cumhuriyeti Devletinden alan, buranın ekmeğini yiyen bir insanın bütün bunlara rağmen yaptığı şeyin adının bizde tek karşılığı vardır VATAN HAİNİ
Bizler sap ile samanı ayıran insanlarız. Ekmek yediği yere ihanet etmeyenlerle hiçbir sorunumuz yok. Ancak ihanet edenlerin GÖRDÜKLERİ TATLI RÜYALARDAN KABUSLAR İLE UYANACAKLARINDAN HİÇBİR ŞÜPHELERİ OLMASIN