Serdilser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ücreti geciken site << Film izliyorum - Film izle - Film izlesene - film indir - kral film - Sinema izle - indirmeden izle - direk izle - online izle hemen film izle şuan açık ücreti yıllık ödenene site ilahilerimiz.net kapandı yorumu yaparken iyi okuyun alttaki arkadaş sanarsınız sunsis.com a ortak gibi yorum yapıo seninde başına gelirse o zaman anlarsın arkadaş şimdi uzaktan davulun sesi hoş geliyor sana iyi çalışmalar
Öncelikle alttaki değil üsteki diyecektin sanırım. Bahsi geçen firma ile hiç çalışmadım, ortak da değilim. Eğer aksini düşünüyorsan lütfen kanıtla.

Konunda tamamen haklısın. Mutlaka siteleri karıştırmış olmalılar. Affedilmeyecek bir hata. Eğer elinde faturan varsa dava etme hakkına sahipsin ve eminim kazanırsın.

Davulun sesinin uzaktan hoş geldiği falan yok. Yazdıklarından anlamamışım. Zaten bunu da bir üst mesajımda belirttim.

"Durumunuzu tam olarak anlayamadığım için kesin yorum yapamadım. Atladıklarım, yanlışlarım varsa sizden şimdiden özür dilerim."

Bir daha yumuşak bir dille yorumda bulunursan ve alttaki gibi özel mesaj atmazsan oldukça memnun olurum. Kullandığın üslup zannederim pek hoş değil. Burada doğru bildiğimizi söylemek istiyoruz. Eğer ki bir hatamız, atladığımız nokta varsa söylersin, düzeltiriz. Ama kırıcı olmak emin ol gereksiz ve bir çözüm yolu değil.

İyi çalışmalar

Serdilser adlı üyeden alıntı:
saçma sapan konuşma sen biliyormusun konunun iç yüzünü parası yatmayan site hostu şaun açık parası yıllık olarak yatmış site kapandı www.filmizliyorum.net parası gecikti www.ilahilerimiz.net ücreti yıllık ödendi kapandı bilmeden yorum yapma