Sitenin altivi ile uzaktan yakından alakası yok, üye sayacı 25den başlamıyor, ondan önceki üyeliklerin bir çoğu test aşamasında girildiği için şu anda kullanılmıyor. İlk mesajımda "Firma çok güvenilir bir firma, bildiğim güvendiğim için tavsiye ediyorum. Bu forumdaki bu tarz ilk tavsiye mesajım.." bildiğim güvendiğim bir firma olduğunu zaten belirttim. Tanımadığım bir kurum olsa zaten bu şekilde tavsiye edecek birisi değilim. Mucizevi şeyler keşfetmiş gibi davranmayın ne olur. Her oluşumu baltalamaya çalışmanın manası yok.

Site ile ilgili her türlü soruya yanıt verebilirim, tavsiye ettiğim sitenin ve oluşumda sonuna kadar arkasındayım.

Hamido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site altivi nini ta kendisi galiba, tasarım muhteşem, sarı ve siyah renklerin kombinasyonu altivide olduğu gibi. domain 6 karakterli. altivi de olduğu gibi akılda kalıcı ve kısa domain. site yine asp, tespitlerim bunlar ilk görüşte.
ayrıca ejder siteye 5. üyesin sayaç 25 ten başlıyor, ilk 5 te r10 dan tanıdığım bir kişi daha var 28. olandı galiba dün bakmıştım turgay. site büyük olasılıkla senin veya senin dahil olduğun bir oluşum.