simdi dostum bana bir mail geldi bu mailde sınav giriş için gerekli kodu verdi ama ben 1000$ adwords fln kullanmadım birde sorum su bunu sınavı kazandıktan sonra verilen kuponlar ile mi 1000$ ypacam yoksa 1000$ cebimden mi cıkcak ?
(hatta bayi hesabım fln da yok su an

birde böyle bir mail geldi orda soylediğine gore son adım sınav

--------------------------------------------------------


Merhaba,

Internet reklamcılığı sektöründe yer almak veya müşterilerinize bu alanda yeni bir katma değer sunmak istiyorsanız, ön başvurunuzun onaylandığı Google Internet Reklamcılığı Programı'na kaydınızı tamamlamak için sadece bir adım kaldı: Google Reklam Uzmanı sınavını geçmek!

Google Reklam Uzmanı sınavı ile internet reklamcılığı hakkında bildiklerinizi sınayacak ve sınavı geçince müşterileriniz için hazırladığımız AdWords deneme kuponlarına program websitesindeki Kontrol Paneli'nizden ulaşacaksınız. Ayrıca sınavı geçen katılımcılara gönderdiğimiz sürpriz paketin size de en kısa zamanda ulaşması için Kontrol Paneli'nizde yer alan "Hesap Bilgilerim" bölümünü mutlaka güncelleyiniz.

Üstelik aşağıda yer alan 50 USD değerindeki giriş kodu sayesinde, bu sınava herhangi bir ücret ödemeden girebileceksiniz.

Bol şanslar dileriz!

Google Türkiye Pazarlama Ekibi
Sınav Giriş Kodu: GOOG-xxxxx-xXXXx
Google Reklam Uzmanı Sınavı için Giriş Adımları:

Eğer sınav öncesinde Google AdWords hakkında bildiklerinizi gözden geçirmek istiyorsanız Google AdWords Eğitim Merkezi'ni inceleyebilirsiniz. Ücretsiz giriş kodunuz 6 ay boyunca geçerlidir.

1. Google için Prometrics firması tarafından hazırlanan sınav anasayfasına gidin.
2. Başvuru Formu'nu doldurup kayıt adımlarını takip edin. Sınavı Türkçe veya farklı dil seçeneklerinde alabilirsiniz. Ancak kayıt adımları İngilizce'dir. Bu adımların Türkçe açıklamalarını Kontrol Paneli'nizde bulabilirsiniz. Sınavı başlatmadan önceki adımda açılan "Promotions/Vouchers" bölümüne yukarıdaki sınav giriş kodunu girin.
3. Sınavı başlatın. Unutmayın, 90 dk süreniz var.
4. Sınav sonucunuz size e-posta ile gönderildikten sonra sınav bilgilerinizi Kontrol Paneli'nizdeki Sınav Sonuç Bildirimi bölümüne girin.
5. Sınav sonucunuzla ilgili verdiğiniz bilgiler 1 hafta içerisinde incelenecek ve sınavı geçtiyseniz AdWords deneme kuponları Kontrol Paneli'nize yüklenecektir.

©2008 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

Bu mesajı, Google Internet Reklamcılığı Programı'na katılmak üzere Program Başvuru Formu'nu doldurduğunuz ve Program Kayıt ve Şartları'nı kabul ettiğiniz için almaktasınız. İleride programla ilgili başka mesaj almak istemiyorsanız, internetreklamciligi@google.com adresine yazıp e-posta adresinizin gönderim listemizden çıkarılmasını talep ediniz. Ayrıca hesap bilgilerinizi güncellemek için, http://www.google.com.tr/internetreklamciligi adresinde yer alan Kontrol Paneli'nize giriş yapıp "Hesap Bilgilerim" bölümünü ziyaret ediniz. Yaptığınız değişikliklerin kaydedilmesi için "Gönder" düğmesine tıklayınız.