antijen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kaliteli olup olmadığını söylemedim sen anlamak istediğin gibi anlamışsın. Benim söylediğim kullanılan paketin "emeğe saygı" ile alakası olmadığı. Söz konusu paketide kullanmış değilim fazla emek verilmiştir yada verilmemiştir bu benide ilgilendirmez. Ama zamanında sen diğer sitenin paketini kullanıyorsun önce paketini değiştir öyle gel denildiğinide biliyorum sinan Destek sitesiysen paket seçimine önem vermeyeceksin bu benim düşüncemdir...
Kalite konusunu sana söylemedim alıntımda kime neyi söylediğim bir önceki mesajımda bellidir.Bundan 2-3 sene önceki rekabet durumlarını hortlanmanın alemi yok senin bahsettiğin şeyler mazide kaldı.Herşeyi kuralına göre uyguluyoruz,pakete önem vermeyeceksin demişsin ben 2 destek sitesinin paketini kullananlara emeğe saygısız demedim hiçbir zaman burada emeğe saygı paketle olmaz diyen sen ve diğer arkadaşlara cevabı verdim emeğe saygı mı var saygısızlıkmı var diye.Gerisi faso fiso geçmişte takılı kalanların ne durumda olduğu çok açık ortada onun için herkes çıkarıp bırakıcak egolarını bir kenara yapılan işe bakıcak.