Selam Arkadaşlar Bu Konuyu Buraya Actım Cünki Başka Acıcak Yer Bulamadım + Bu Scriptda Satılmak İçin Yazıldığı İçin .
2 Aya Varan Bir Zaman İçerisinde Zaman Oldukca Oturup Bir Radyo Portal Yazmaya Çalıştım Geniş Kapsamlı Bişeyler Yapıp Encode Edip Özel Tasarım Talebleri İle Satmayı Düşünüyorum

Yaptıgım Kadarıyla Demo Adresi Bu www.ceylem.com

Bu Konuyu Acma Nedenim Dediğin Gibi Geniş Kapsamlı Olsun İstiyorum

Bir Radyo Portala Ne Gibi Moduller Yazmalıyım

Suan Full Adminden Yönetiliyor + Dj Paneli Mevcut Djler Haber Ekleye Bilecek Makeleler Yaza Bilecekler

Uyeler Birbirlerine Mesaj Yazabilecekler + Uyeler Birlerinin Profillerini Görebilecekler

Albumleri Yeni Bitirdim Adminden Sanatcı Tarzları Menu olrak Ekleye Biliyosunuz + Sanatcı Ekleniyo Eklenen Sanatcıya Albumleri Albumlere Albumun İcerigi Kacparca Varsa + Eklenen Parcalara Sarkının Sözlerini Ve Varsa Video clibini Ekleye Biliyosunuz + Sanatcılar Biyografilerini Yazabiliyosunuz Ziyaretciler Sanatcıların Biyografilerini Albümler Bölününden Alfabetik Yada Arama Motorunda Arayııp Okuya Biliyolar

örnek albumlere tıklayınca bu link geliyor Radyo CeYLeM

burası biyografi : Radyo CeYLeM

burda Sanatcıya Ait Bütün Albümler Radyo CeYLeM

Albümlerden Birinin İçeriği : Radyo CeYLeM

suan 1 adet örnek ekledim usteki linkte o albüme ait bütün şarkılar yer alır

şarkı iceriğinde Sözlerini ve Varsa clip ini bu sekilde yayınlıyoruz

Radyo CeYLeM

video clip linkin altındatır upload sistemi yapmadım cünki herkez bir videoyu .fla yapamadıgı gibi hostlarda cok yer kaplayacagını düşündüğüm icin mevcut siteler den link ekleye bilem özelliği koydum lakin boş bırakıldıgında video var yerine yok yazmakda

+ player mp3 playerden dönme tasarıma bana ait

Uyeler Özel bronz ve Gold Olarak gruplandırılmıştır Bunuda Msn Adresi Ve Ceptelefonu Görebileme Yetkilendirmesi İçin Yaptım goldlar Msn Özeller Her İkisinide Görebilecekler

Şimdi Başvuru Formuna Başlıcam Daha Sonrada ana Sayfayı Düzenlicem

Birde Çöp Çatan Servisi Yapsammı Diyorum Abes Olurmu Sizce Hani Clip Yayınlayan Siteler de Alt Yazı Ve Resmi İle 23 ila 35 Yaşları Arasında Bayan Yada Erkek Arkadaş Arıyorum Muhabbeti Bununun İcinde Bir Eleştiri Alabilirmiyim Mümkünse

Bu Konuyu Acma Nedenim Burdaki Değerli Uyelerin Yazılımcı Arkadaşarımın Fikirlerini Almak

Daha Neler Yapmalıyım İyi Bir Sistem Haline Getirebilmem İçin Sizlere Zamet Fikirlerinize İhtiyacım Var

Şimdide Teşekkürler..
Saygılarımla