Öyle bi açıklama yapmışlarki sanki özellikle anlaşılmasın istiyorlar. Gizemli falan olsunda millet kurcalaya kurcalaya alışsın diyemi yapıyorlar nedir. O kadar yazı yazmışlar hiç bi *** anlaşılmıyor.
Aynen dediğin gibi. Galiba sistem tam oturmamış. Fakat çok güzel bir sistem gibi geldi bana..
İnternette bayağı araştırdım fakat hiçbir sonuca ulaşamadım.
Türkçe bilgi yok. Olanlarda anlaşılmıyor zaten..
Alıntı
Google Reklam Yöneticisi ne?
Google Reklam Yöneticisi, doğrudan satış yaptığınız ve ağ tabanlı envanterinizin tümünü satmanıza, programlamanıza, dağıtmanıza ve ölçmenize yardımcı olan, barındırılan bir reklam yönetimi çözümüdür. Google Reklam Yöneticisi şunları sunuyor:
- Basit, sezgisel kullanıcı arayüzü:Sipariş, envanter ve reklamveren verilerini hızlı ve etkili bir şekilde yönetin.
- Etkili satış ve trafik iş akışları: Basitleştirilmiş etiketleme ve envanter yönetimi ile eğitim süresi ve trafik adımlarını azaltın.
- Google sunum hızı ve güvenilirliği: Daha kesintisiz, daha çabuk reklam dağıtımı ve daha az raporlama uyuşmazlıklarının tadını çıkarın.
- Kazanç optimizasyonu:AdSense fiyat rekabetini etkinleştirerek sürekli olarak her gösterim için en yüksek kazancı getiren reklamı dağıtın (isteğe bağlı).
- Hassas envanter öngörüsü:Çifte rezervasyon yaptırmadan envanterinizin çoğunu satın.