webweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar görünüşte çok güzel gibi görünüyo ama ben mail attım telefon istedim telefon yok ve açık kaynak degil yani dünya kadar para vereceksin ama paraula aldıgın siteye istedigin gibi degişiklik yapamayuacaksın ilginç yani bana pek güven vermedi ..... verilen paraya degmeyecek gibi görünüyor...
Hocam ben de scripti satanlara zor ulaşmıştım. Orjinal siteden who is ile scriptin sahibini öğrendim sonra başka aramalar ile telefonuna ulaştım. Bugüne kadar her aradığımda da ulaştım. Güven vermiyorlar demişsin, parayı verip scripti alamama gibi bir şeyin söz konusu olacağını sanmıyorum ben sorunsuz aldım güvenilir kişiler zaten satın alan başkaları da var.

Ayrıca scripti satarken sürekli teknik destek ve güncelleme garantisi vermeyeceklerini söylüyorlar zaten. Bu zaten direk çalıştırılan bir script. Scripti alırım istediğim gibi tasarım yaptırırım modül ekletirim diyenler için değil.
Bu script ben webden çok anlamam basit bir yönetim paneli ile haber yayınlarım diyenler için.

Facebook kullanabilen herkes bu script ile internet habercilliğine başlayabilir. Üstelik otomatik pilotla. Ayrıca script binary kodlu geldiği için daha hızlı çalışıyor.
Üstelik benimkinde yok ama son güncelleme ile yeni alacaklar arkadaşlar için özel cahce uygulamaları ile yüksek sayfa gösterimlerinde msyql sorguları azaltılmış.

Demo site isteyenler için kendi sitemi de yazayım. Gerçi kurulduktan sonra bir hafta ilgilenebildim sonra başka işlerim ve projelerim nedeniyle hiç elimi süremedim ama otomatik olarak azar azar da olsa script güncellemeye devam ediyor kendini.

Buyrun kendi sitemden demo linkler:

Videolu sayfa : Hadise Düm Tek Tek Eurovision 2009

Galeri : Foto Galeri : Celine Dion da frikik vermekten kurtulamadı

Haber Sayfası : Dolabınızdaki 10 Klasik Giysi

not: satanlarla tanışıklığım dahi yoktur. sadece şikayet edenleri görünce insanların scriptten memnun kalan birilerinin de olduğunu bilmesini istedim.