bilmeyince bilinmiyor iste,,
arkadas bi A demis, hemen IDAM SEHBASINA CIKARTMISLAR
arkadas söyle bir cümle kursaydi BU YAZILANLARIN HIC BIRI YAZILMAMIS OLACAKTI
( arkadaslar uygun ücret karsiligi forum kurmama yardim edermisiniz ) tek eksik bu cümleydi

arkadas bilemedi iste

IDAM EDILMEDEN ÖNCE
forum olaylarinida abartmaya gerek yok.
15-20 dakikalik sürede = dosyalarin servere upload edilme süresidir.
forumlarin türkce dil destekleri vardir.
web sayfasi acmak veya forum kurmak isteyen Bay / Bayan / cocuk / genc / yasli her kim varsa illa yazilimciliga baslamasi , yazilim dili ögrenmesi , programciliga baslamasi gerekmez...
kisinin baska ugraslari isleri vardir. FORUM ISTEMIS OLABILIR.. bundan dogal ne varki.
bu durumda bir kisinin yazilimla alakasi yok ise TEK BASINA NE YAPMASI BEKLENEBILIR
veritabani olusturmak, veritabani ayari yapmak,yazilimcinin isi, yada anliyanin isi, sadece forum kurmak isteyen herhangi birinin nasil isi oalbilirki
iste bu tasidiginiz MANTIGI ANLAYAMADIM
kurulur bir forum alisir foruma , sagini solunu ögrenir yönetimini kontrol panelini ögrenir vs vs bir sonraki NOKTADADA kendi kurmaya calisir
ama su posisyonda hic kurmamis yazilimci olmayan arkadasi BIRI YATAGA YÖNLENDIRMIS, BIRIDE ARASTIRMALARA YÖNLENDIRMIS
cok eglendim su dakika su yazilari yazarken
sahsen kinamadim , sadece ÜZÜCÜ BIR MANZARA BU, hos degil.
gerci CABUK GELISEN BIR MILLET OLAMADIK HIC. ispatlarla dolu ortalik,, bunuda hepimiz biliriz.
ve forum kontrolu olayinda ise ,
forum kurulur panelden her türlü kontrol mevcut. eksikleride giderilir,,
her türlü FORUM SISTEMIDE mevcuttur zaten,, VBULETIN olmazsa SMF kurar ,, herseyin alternatifleri, basitleri, kisiye göre hitap edecek tü rlü türlü forumlar sistemler mevcut,,
IDAM ETMICEKTINIZ BU ARKADASI
-----------------
kardes hala ugrasmakda isen, pm at , ARKADASLARIN BU MUAZZAM BÜYÜK FORUM PROJESI dedikleri PROJEYI HALLEDEK SENINLE