Sa arkadaslar,

Usb mı yoksa anakart wireless mı ıyıdır ? PC icin
Neden soruyorum, bunlardan bırısını secıp alıcam

Evımde en fazla 5 metre alan ıcerısınde kullanacagım,

Normal ınternette gezerken download yaparken verı akısı dahıl ag kurarken tamamı hakkında bılgı ıstıyorum.

Ben arkadaslarımla su yonde tartıstım,

Ben ana kart dedım sonucta dırek hdd ye gıdıcek ana kart uzerınden ayrıca boyutunda sacma sapan kucultume yapılmıcak devre buyudukce hız azalır ama devre degıl ustundekı ıslemcı vs mıcro ıle buyutulup daha saglam bı alet olucak ayrıca usb wirelessın paketlerı atıyorum 126 dan baslarken ana kartta oturdugum 500 bılmem kaclara kadar devam edıcek.Iletım ve ınternet tabıkı daha ızlı olucak olay ana kart cevresınde donuyor en sonra hdd ...hdde dırek olarak onun gıbı farklı bır slota baglı olan kartın drıverı ramdan gectıkten sonra albılıcek.Yanı ana karttakı tabıkı daha hızlı olucak ek bır usb aktarımı olmucak !

Arkadasım ise;

Usb ztn ısletım sıstemınde war buda rom bellekte... ram'e gıtmeden dırek yıcek ordan ıslemcı sonra hdd(mantıklı) ama usb aktarım hızı soz konusu ?
Hadı buda ethernetten hızlı ama verı kaybı war . degısen bısı yok Allaha emanet mı baglanıcaksın ...? download yaparken samcalamalar felan...
Daha hızlı olabılır ama aynı hızdadır demekte.Son fıkrı aynı degısen bısı yok olarak belırtı.

Marka vs hıkaye.. en son model bısı alıam arastırıp sadece hangısı daha ıyı bunu ıstıyorum tanısabılırlıgı felan yok pc sabıt usbyı bı sokucam bıda cıkmıcak

Sızlerden rıcam

Eklemek ıstedıklerınız ve dıger tum bıldıklerınızı paylasmanızı rıca edıyorum ayrıntılı bır sekılde...

Benım veya onun haklı olması degılde ayrıntı verebılırsenız cok sevınırım..Yenı fıkırler... mantıklı acıklamar. u know sundan sundan sundan dolayı bu seklınde

Sımdıden cok tskler